Skip to main content

VIDEO. Magicianul Dynamo, adus de Discovery la Bucureşti. Câteva trucuri în faţa ziariştilor

 
Screen shot 2014-10-10 at 1.15.32 PM
Screen shot 2014-10-10 at 1.15.32 PM

Screen shot 2014-10-10 at 1.15.32 PM

Publicitate

VIDEO. Magicianul Dynamo, care va avea emisiune din 20 octombrie la Discovery Channel, a făcut câteva trucuri în faţa jurnaliştilor români.

Vedeta emisiunii “Dynamo si magia imposibilului“ care a dat şi titlul show-ului de magie, Dynamo, a venit la Bucureşti pentru 24 de ore, cu ocazia lansării noului sezon.

Înainte de alte detalii din grila Discovery, două numere prezentate azi la Bucureşti:

Dynamo, Ed Stafford, Mike Brewer si Nik Wallenda revin în noua grilă a Discovery Channel

Noua grilă de programe a Discovery Channel conţine atat sezoane noi ale unor seriale deja consacrate, precum Dynamo şi magia imposibilului, Supravietuire extrema cu Ed Stafford şi Maşini pe alese: in jurul lumii, cat şi programe in premiera absoluta precum Trucurile mintii, Conectati in salbaticie, Eroii de langa noi sau live-ul Nik Wallenda deasupra orasului Chicago intr-o combinatie de genuri precum magie, supravietuire si auto.

Printre premierele Discovery Channel pe care le pot urmari telespectatorii in intervalul octombrie - decembrie, se numara urmatoarele emisiuni:

Dynamo şi magia imposibilului (sezonul 4) – din 20 octombrie, în fiecare luni, de la ora 22.00

În acest sezon, telespectatorii îl urmează pe Dynamo în călătoriile sale prin L.A., San Francisco şi Paris şi, pentru prima dată, chiar în India, înainte de a se îndrepta spre Londra şi a reveni în nordul Angliei, unde a început totul.

In 2011, Dynamo a devenit membru al organizaţiei The Magic Circle, iar in 2012 fost ridicat la rangul de Associate of the Inner Magic Circle, in calitate de Silver Star for Performance.

Conectaţi în sălbăticie – din 5 octombrie, în fiecare duminică, de la ora 21.00

În acest program, doi specialişti în supravieţuire, firi total opuse, rezistă timp de 21 de zile într-unul dintre cele mai dificile medii de pe planetă, legaţi între ei cu un cablu de oţel de 2 metri, înfăşurat în jurul taliei.

Maşini pe alese: în jurul lumii – din 5 octombrie, în fiecare duminică, de la ora 19.00

Mike Brewer, expert în automobile, explorează cultura şi bizareriile pieţei internaţionale de maşini la mâna a doua.

Bolizi şi tipi solizi – din 19 octombrie, în fiecare duminică, de la ora 19.00

Programul urmăreşte peripeţiile echipei de la Christmas Automotive, mari iubitori de maşini şi oameni foarte mari de felul lor. Băieţii îşi văd de afacere căutând maşini abandonate, pe care alţii le consideră moarte, dar pe care ei le readuc la viaţă.

Trucurile minţii – din 24 octombrie, în fiecare vineri, de la ora 22.00

Mai mulţi specialişti apelează la trucuri psihologice inteligente şi tehnici uimitoare de manipulare a minţii, abordând oameni obişnuiţi care, fără să bănuiască nimic, ajung să facă lucruri pe care nu ar fi crezut vreodată că le pot face.

Live: Nik Wallenda deasupra oraşului Chicago – duminică, 3 noiembrie, la ora 2:00

De această dată, Nik Wallenda se îndreaptă spre istoricul oraş Chicago, supranumit „Oraşul Vânturilor”, pentru cel mai îndrăzneţ şi mai dificil număr de mers pe sârmă din cariera sa.

Cum se fabrică: Automobile de vis – din 3 noiembrie, de luni până vineri, de la ora 19.00

Supravieţuire extremă cu Ed Stafford – din 9 noiembrie, în fiecare duminică, de la ora 22.00

În primul episod al acestei noi serii, Ed încearcă să supravieţuiască singur în nordul Thailandei, iar episoadele următoare îl poartă prin sălbăticia din Rwanda sau în deşertul Sonoran din Arizona.

Eroii de lângă noi – din 18 noiembrie, în fiecare marţi, de la ora 21.00

Fantom Works – din 22 noiembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus