Skip to main content

VIDEO. Turcescu, un nou apel către Ghiță "să-și ia reporterii de la portiță". De data asta a chemat poliția

 

TurcescuRobert Turcescu a lansat un nou apel public către Sebastian Ghiță, cel care controlează postul România TV, să-și retragă paparazzii din fața casei sale. De această dată nu s-a rezumat la o simplă declarație pe Facebook, ci a sunat la 112 și a chemat un echipaj de poliție.

Publicitate

"Vorbim despre supraveghere, nu despre jurnalism de investigatie, aici. Nu am arme in mansarda si nici droguri in garaj. Nu sint subiectul unei anchete penale. Si atunci? De ce atita "atentie", domnule Ghita? Se va intocmi un proces verbal, dar pina cind voi vedea urmarile legale in legatura cu aceasta situatie spun inca o data: Ghita, ia-i de la portita!", a scris Robert Turcescu, pe pagina sa de Facebook.

Fostul realizator de la B1 TV mai spune că echipa postului România TV l-a filmat atât pe el, cât și pe polițiști, fără acordul lor.

"Au venit politistii dupa apelul meu la 112. Discutia dintre mine si "echipa" RTV a fost inregistrata de cameraman desi i-am atras atentia, si eu, si politistii, ca nu sintem de acord sa fim filmati. N-am facut scandal. Doar le-am explicat ca daca ar fi vrut de la mine un interviu ar fi sunat la usa, le-as fi deschis si le-as fi spus daca am ceva de declarat au ba. I-am atras atentia reporterului de la RTV ca incalca grav normele deontologice, ca procedeaza incorect din punct de vedere jurnalistic", a mai povestit Robert Turcescu.

În încheierea apelului său de pe Facebook, Turcescu le amintește jurnaliștilor că "meseria de jurnalist trebuie reasezata acolo une ii e locul: in slujba publicului si nu in solda unor moguli cu interese politice si financiare oculte indiferent cum s-ar numi ei!".

Reamintim că în urmă cu o săptămână, Robert Turcescu i-a transmis primul mesaj public lui Sebastian Ghiță în care îi spunea că este deranjat de faptul că în ultimele trei săptămâni o mașină a România TV îi supraveghează „non-stop reședința” și a publicat astfel un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Doua săptămâni a putut răbda deontologul sa nu vorbească de deontologie. Acum nu mai vrea deontologul "sa aflam adevarul"? În două-trei luni e înapoi pe TV sa învețe poporul cum e cu moralitatea...
  • E dreptul lor, chiar si ca simpli cetateni, sa stea acolo. Nu incalca nimanui dreptul la proprietate.
    Politistii sa taca dracu din gura. Sunt functionari, platiti din bani publici, chiar si ai aluia care ii filmeaza, si mai sunt si in timpul serviciului. S-o lase mai moale cu aerele de mimoze virgine. Daca isi fac treaba, sa si-o faca bine si sa fie mandrii.
    Turcescu sa stea naibi la el in casa daca se simte agresat de o echipa de filmare. L-au strigat din strada? I-au aruncat cu pietricele in geam? Ce mare rahat i-au facut?

    Stati bai nene acolo! Tare sunt curios ce o sa faceti la iarna... :))

Trimite un comentariu