Skip to main content

Visuri la cheie debutează miercuri la Pro TV, în concurență directă cu Serviciul Român de Comedie și Cronica Cârcotașilor

 

Echipa Visuri la CheieVisuri la cheie, cel mai nou reality-show din grila Pro TV, se lansează miercuri, de la 2030, la concurență directă cu emisiunea de pe Antena 1 "Serviciul Român de Comedie - Fun Factory" și Cronica Cârcotașilor de la Prima TV.

Publicitate

Emisiunea va prezenta povești de viață ale unor oameni care s-au sacrificat pentru binele semenilor, dar cu care soarta nu a fost la fel de darnică, potrivit postului Pro TV. Fiecare caz prezintă tipologii diferite, de la artiști dați uitării, la eroi de 11 ani sau oameni cu grave afecțiuni de sănătate. Dragoș Bucur și echipa lui mobilizează comunitatea pentru a renova în timp record locuințele acestora.

Dragoș Bucur:

„Visuri la Cheie este o emisiune pozitivă, cu multe emoții, uneori și adrenalină, care ajută oameni și care aduce speranță în viața acestora. Bucuria pe care o au în momentul în care văd noua locuință este descrisă de un singur cuvânt: minune. Toți au senzația că se petrece o minune în adevăratul sens al cuvântului.”

Peste 200 de oameni sunt implicați în show, de la voluntari, echipe de constructori, echipe de arhitecți, la designeri și decoratori.

Cu cine se bate noua emisiune de pe Pro TV

  • Antena 1 are programat show-ul "Serviciul Român de Comedie - Fun Factory" (20.30 - 22.00)
  • Kanal D are în grilă serialul turcesc "Trădarea" (20.00 - 22.30)
  • Prima TV va difuza emisiunea "Cronica Cârcotașilor" (20.30 - 22.30)
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu