Skip to main content

7 octombrie. PSD a reclamat la poliție o ziaristă din Hunedoara care postase pe contul ei de Facebook rezultatul alegerilor din Noua Zeelandă

 
7 octombrie. PSD a reclamat la poliție o ziaristă din Hunedoara care postase pe contul ei de Facebook rezultatul alegerilor din Noua Zeelandă
jurnalisti_52523800

jurnalisti_52523800RECLAMAȚIE. PSD a reclamat la poliție o ziaristă care a postat pe Facebook rezultatul alegerilor din Noua Zeelandă în primul tur al alegerilor prezidențiale, afirmând că, în acest fel, sunt influențați alegatorii în ziua votului, scrie HotNews.ro, care citeză cotidianul local Ziarul Hunedoreanul.
Monalise Hihn, Monalise Hihn, care lucrează la stiriflux.ro și Europa FM, a fost chemată la audieri la Politia Deva, în urma unei plângeri a PSD Hunedoara.
PSD Hunedoara cerea în plângerea adresată poliției "înlăturarea de îndată" a unui mesaj pe care ziarista îl postase pe contul său de Facebook, în ziua alegerilor, potrivit sursei citate.
PSD a reclamat la poliție o ziaristă din Hunedoara care postase pe contul ei de Facebook rezultatul alegerilor din Noua Zeelandă


Publicitate

CAMPANIE. Conversion semnează campania de lansare în online a Depanero, firma românească ce oferă servicii garantate de depanare a electronicelor și electrocasnicelor, la nivel național, scrie DailyBusiness.ro.
În ultimul an, Depanero a trecut printr-un proces de rebranding integral, anterior fiind cunoscuta sub numele de Servskills.
Conversion semnează campania de lansare în online a brandului Depanero


REBRANDING. Storience a finalizat primul rebranding în Marea Britanie, proiect prin care agenția românească inaugurează activitatea biroului deschis recent în regat, scrie DailyBusiness.ro.
Primul client al Storience în Marea Britanie este agenția de organizare de evenimente Activate Event Management, un jucator-cheie în industria europeana a evenimentelor din domeniul sănătății.
Rebrandingul Activate marchează tranziția agenției de la stadiul de start-up la cel de agenție acreditata, cu un portofoliu de clienți ce include cele mai mari nume din industria sanatatii.
Primul rebranding al unei agenții din România în Marea Britanie


PRELUARE. Compania de telecomunicaţii britanică BSkyB, controlată de magnatul Rupert Murdoch, a preluat 87,45% din operaţiunile operatorului de televiziune pay TV german Sky Deutschland, potrivit Mediafax, care citează variety.com.
Furnizorul de televiziune cu plată (pay TV) British Sky Broadcasting Group - BSkyB din Marea Britanie, în care grupul 21st Century Fox al lui Rupert Murdoch deţine aproximativ 39% din acţiuni, a anunţat în iulie că a semnat un acord cu compania 21st Century Fox pentru a achiziţiona, pentru aproximativ 9 miliarde de dolari, operaţiunile sale pay-TV din Germania şi Italia şi pentru a crea un gigant, Sky Europe, cu aproximativ 20 de milioane de abonaţi la nivel european.
Rupert Murdoch îşi creşte controlul asupra operatorului de televiziune german Sky Deutschland

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu