Skip to main content

Andreea Fried, soția consultantului de programe al Prima TV, se întoarce la Focus 18. Melania Medeleanu trece la un jurnal special Focus – Din inimă pentru România

 

andreea_fried-dieta

Publicitate

Schimbări la prezentarea știrilor Prima TV. Principalul jurnal de știri - Focus 18.00 – va fi prezentat, de săptămâna viitoarea, de Andreea Fried.

Andreea Fried se întoarce din concediul de maternitate la Focus 18, jurnal prezentat acum de Melania Medeleanu. Andreea Fried este soția consultantului de programe al Prima TV, Răzvan Enache, un apropiat a lui Cristi Burci, proprietarul Prima TV.

Fried a început să prezinte Focus 18 în luna martie, când i-a înlocuit pe Cosmin Stan și Magda Vasiliu, după cum Paginademedia.ro a scris aici. În luna iulie, Andreea Fried a intrat în concediu de maternitate, iar la Focus 18.00 a intrat Melania Medeleanu.

Ce va face Melania Medeleanu?

Melania MedeleanuMelania Medeleanu va prezenta, din ianurarie anul viitor, un jurnal nou, programat de luni până joi, de la ora 22.00. Este vorba de un jurnal special: Focus – Din inimă pentru România.

Realizat după un format olandez, programul de știri își propune să difuzeze, pe lângă știri și informații de actualitate, reportaje și materiale despre români de succes, povești de viață, oameni cu realizări profesionale.

Jurnalul de la 16.30 va fi prezentat, în continuare, de Livia Graur. Magda Vasiliu rămâne cu emisiunea Amintiri din viitor.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Se mai mira cineva de ce Prima a ajuns atat de jos? Adica da afara doi prezentatori ( care dau in judecata postul!!) ca sa o aduca pe sotia sefului! Asta s-a mai vazut. Insa. Femeia este INSARCINATA ! Si asta s-a nai vazut. Dar cat de disperat(a) sa fii ca sa faci asemenea combinatii cand stii ca peste 4 luni intri in postnatal?? Ca sa nu mai zic acum,,mama responsabila,, care la alte DOAR 4 luni de la nastere vine la serviciu!!!

Trimite un comentariu