Skip to main content

Audierile în dosarul Media Pro continuă în aceste zile (surse)

 
Media Pro
Media Pro

Media ProAudierile din dosarul Media Pro, în care se urmăreşte destructurarea unui grup specializat în evaziune fiscală şi spălare de bani, continuă şi în aceste zile, au anunţat astăzi pentru Agerpres oficiali ai Poliţiei Române.

Publicitate

Sursele citate au arătat că audierile se fac în baza legii şi nu pot fi divulgate numele persoanelor chemate la discuţii.

CONTEXT. În luna iulie, poliţiştii au efectuat 26 de percheziţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov la mai multe societăţi, printre care şi Media Pro din Buftea, pentru destructurarea unui grup specializat în evaziune fiscală şi spălare de bani.

Poliţiştii bucureşteni au documentat activitatea infracţională a grupului identificat, stabilind că 66 de societăţi comerciale ar fi cumpărat servicii fictive de la societăţi fantomă în scopul deducerii artificiale şi ilicite a TVA şi a impozitului pe profit. Valoarea serviciilor şi a produselor achiziţionate fictiv este de 10 milioane de euro, prejudiciul estimat adus statului fiind de 1,5 milioane de euro.

Au fost puse în executare 13 mandate de aducere.

Percheziţiile s-au desfăşurat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, cu sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • hansoloro hansoloro
    Am un coleg care a lucrat la mediapro in buftea spunea ca lua banii la cam la sase luni undeva la 8-9 mii de €,spunea ca Sarbu stia de treburile astea dar atat cat treaba mergea pe el nu il interesa ce se intampla
  • nadia nitov nadia nitov
    ce sa mai comentam, am comentat ani de zile. acum sa vedem ce face legea. firme capusa care sugeau sangele firmei matca. se stie din 1996. suntem in 2014.
  • eu eu
    persoanele( 2 la numar) care puteau oferii asemenea informatii , nu mai sunt in trust. se ofera altcineva?
  • eu eu
    persoanele( 2 la numar) care puteau oferii asemenea informatii , nu mai sunt in trust. se ofera altcineva?( eventual tot din trust)
  • alex alex
    Sunt inchise comentariile ? Chiar nimeni nu poate confirma schema financiara de la PRO ?

Trimite un comentariu

sus