Skip to main content

Audierile în dosarul Media Pro continuă în aceste zile (surse)

 

Media ProAudierile din dosarul Media Pro, în care se urmărește destructurarea unui grup specializat în evaziune fiscală și spălare de bani, continuă și în aceste zile, au anunțat astăzi pentru Agerpres oficiali ai Poliției Române.

Publicitate

Sursele citate au arătat că audierile se fac în baza legii și nu pot fi divulgate numele persoanelor chemate la discuții.

CONTEXT. În luna iulie, polițiștii au efectuat 26 de percheziții în București și județul Ilfov la mai multe societăți, printre care și Media Pro din Buftea, pentru destructurarea unui grup specializat în evaziune fiscală și spălare de bani.

Polițiștii bucureșteni au documentat activitatea infracțională a grupului identificat, stabilind că 66 de societăți comerciale ar fi cumpărat servicii fictive de la societăți fantomă în scopul deducerii artificiale și ilicite a TVA și a impozitului pe profit. Valoarea serviciilor și a produselor achiziționate fictiv este de 10 milioane de euro, prejudiciul estimat adus statului fiind de 1,5 milioane de euro.

Au fost puse în executare 13 mandate de aducere.

Perchezițiile s-au desfășurat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, cu sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informații.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Am un coleg care a lucrat la mediapro in buftea spunea ca lua banii la cam la sase luni undeva la 8-9 mii de €,spunea ca Sarbu stia de treburile astea dar atat cat treaba mergea pe el nu il interesa ce se intampla
  • ce sa mai comentam, am comentat ani de zile. acum sa vedem ce face legea. firme capusa care sugeau sangele firmei matca. se stie din 1996. suntem in 2014.
  • persoanele( 2 la numar) care puteau oferii asemenea informatii , nu mai sunt in trust. se ofera altcineva?
  • persoanele( 2 la numar) care puteau oferii asemenea informatii , nu mai sunt in trust. se ofera altcineva?( eventual tot din trust)

Trimite un comentariu