Skip to main content

BURTIERA LA MINUT. Conferințele lui Klaus Iohannis, ignorate de Antena 3 și România TV, difuzate de celelalte

 

Capturaţi ecranul complet 05.11.2014 133427.bmp

Publicitate

În plină campanie electorală pentru cel de-al doilea tur al prezindențialelor, Klaus Iohannis, candidatul ACL este aproape ignorat de anumite posturi de știri.

Atât astăzi, cât și aseară, la conferința de la 17.40, România TV și Antena 3 au ignorat complet declarațiile în direct ale lui Klaus Iohannis, contracandidatul lui Victor Ponta la alegeri.

Pe parcursul conferinței lui Iohannis, care a debutat în jurul orei 13.30, România TV și Antena 3 aveau emisiuni de dezbatere.

Antena 3

Romania TV

Realitatea TV

B1 TV

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Cate voturi ar putea sa vina din stainatate? in 2009 - vreo140 mii, in 2014 turul I- vreo 160 mii; daca suntem optimisti in turul II - poate vor fi 200-250 mii. Si nu vor fi toate la Iohannis. Deci cat conteaza voturile din strainate...?
  • Daca se va vota cum trebuie in strainatate , exista o sansa pentru Iohannis , oricum va trebuie sa lege si el ceva aliante ca altfel nu cred ca are sanse ... Cred ca Monica Macovei poate fi o varianta , ca in rest nu prea are cu cine.
    Victoras cred ca deja avea incheiate niste deal-uri de mai demult si acum e doar inceputul ... Calin Popescu Tariceanu e doar primul , oricum poate fi un dezavantaj daca ne gandim ca a mai fost o data premier si ce a facut ... Acum ramane doar ca romanii sa gandeasca un pic cu capul de sus ,,, si nu cu alte membre.
  • Daca iese Ponta CNA-ul sa stea linistit si sa doarma in continuare, nici nu ma astept la altceva si nici nu va fi! Dar daca iese Iohannis... mi-as dori niste dosare penale si chiar condamnari pe la CNA.
  • Pai campania anti-Klaus Iohannis a inceput aseara...ministreasa Rovana Plumb delira aseara la RTV ca Klaus Iohannis va scadea salariile si pensiile...si asta este doar inceputul mizeriei care se petrece sub ochii unui CNA nefunctional.

Trimite un comentariu