Skip to main content

Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, a lansat parodia electorală “Răul mic vs Răul mare”

 
Dan Teodorescu
Dan Teodorescu

Dan TeodorescuParodia electorală „Răul mic vs Răul mare” este compusă şi cântată de solistul trupei Taxi şi folkistul Cosmin Vaman, scrie TVmania.ro.

Publicitate

"Aceasta este o tulburătoare poveste despre doi bărbaţi care se luptă pentru inima aceleiaşi femei. Orice identificare a unor persoane sau a unor fapte reale reflectă strict rodul imaginaţiei ascultătorilor", stă scris, pe un carton, în debutul videoclipului „Răul mic vs Răul mare” postat pe YouTube.

Dan Teodorescu, despre „Răul mic vs Răul mare”

„Cu simturile profund alterate de intruziunea brutala a politicului in vietile noastre, am realizat brusc ca neglijam complet dragostea. Drept care ne-am hotarat sa facem o piesa de dragoste. Piesa prezinta drama unei femei care, curtata asiduu de doi barbati si sfasiata de incertitudine, trebuie sa ia o decizie. O va lua cu inima? O va lua cu creierul? O va lua cu un alt organ? Habar n-avem. De-asta e o piesa cu final deschis.”, a declarat Dan Teodorescu.

https://www.youtube.com/watch?v=9fINdcRSGrI

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    ce poate sa-mi placa de omul dan teodorescu! :) e pur si simplu minunat! inteligent si talentat cum multi nu sunt! respect!
  • vvv vvv
    a punctat bine ;)
  • Mm Mm
    Mda,frumos.In sfarsit ceva fin,echilibrat si de calitate,ca eram satul de injuraturi si obsedati.

Trimite un comentariu

sus