Skip to main content

Derby-ul Steaua-Dinamo, cel mai urmărit meci de pe Look TV de până acum. Câţi români s-au uitat

 
steaua_dinamo_realitatea
steaua_dinamo_realitatea

steaua_dinamo_realitatea
Foto: Realitatea.net

Publicitate

Steaua - Dinamo a fost cel mai urmărit meci de până acum dintre partidele difuzate de Look TV. Din cauza acoperirii însă, audienţele partidei sunt mult sub performanţele pe care un astfel de meci le avea pe un canal naţional.

Paginademedia.ro vă prezintă ratingurile partidei de aseară de pe Look TV:

La nivel naţional, meciul Steaua-Dinamo a avut o medie de 171.000 de telespectatori pe minut (0,9 rating). A fost pe locul 15 în clasament.

Cei mai mulţi dintre telespectatori au fost de la ţară - 103.000 de persoane.

La oraşe, datele arată 59.000 de telespectatori pe minut. Look TV a fost pe poziţia a 13-a în top.

Pe targetul comercial, audienţele indică pe fiecare minut o medie de 32.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani. Locul 12.

Audienţele partidei Steaua-Dinamo, difuzată sâmbătă, 31 octombrie, pe Look TV:

Nr. persoane Rtg% Share% Loc
NATIONAL 171.000 0,9 1,8 13
URBAN 59.000 0,6 1,2 15
COMERCIAL 32.000 0,6 1,5 12

În comparaţie, săptămâna trecută Look TV a difuzat partida ASA Târgu Mureş - Steaua. Audienţele: 147.000 de telespectatori la nivel naţional, dintre care 33.000 de la oraşe şi 20.000 din targetul comercial.

Steaua - Dinamo, audienţe de 20 de ori mai mari pe Pro TV

În luna aprilie Steaua şi Dinamo se întâlneau în semifinalele Cupei României. Meciul, difuzat de Pro TV, a avut o audienţă de aproape 3,4 milioane de telespectatori pe minut la nivel naţional. La oraşe, 1,7 milioane de telespectatori se uitau la partida de pe Pro TV.

Audienţele meciului Dinamo-Steaua din această primăvară, aici.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ursu Ursu
    Serios acum, chiar sunt oameni care cred ca, "KANTAR MEDIA saboteaza LOOK TV si LOOK PLUS" ???
    Chiar crede cineva ca stau sa caut LookTV prin 150 de canale ca sa ma uit la un meci transmis de niste anonimi, pe un canal anonim in conditii mizerabile? Daca am chef de sport, ma uit la orice transmisiune HD si gata! Cred ca si campionatele de Snooker fac audiente mai mari! :)
  • polat polat
    vrei sa te uiti la meci platesti.asa e peste tot in lumea civilizata.acolo gratis sa vezi meciuni nu exista si asta e acum si la noi.

    cat despre masuratori multi vad look tv sd altii look tv hd plus carciumi,baruri,restautante.plus dth-ul care nu e monitorizat de masuratori.
    oricum la meci sau uitat mult mai multi decat se spune in masuratorile facute de kantar.
  • Robert Robert
    Unde e absurdul daca acum au de 20 de ori mai putin oameni acces la Look Tv decat aveau la Pro TV?
  • Cristi Tanase Cristi Tanase
    Steaua i-a jucat in picioare pe caini, am vazut meciul cu 10 suporteri adevarati, am cablu de la upc, a fost o seara senzationala.
    Restul e poveste
  • Massimo Massimo
    Uite-l pe ala care e la rds si nu a vazut meciul si se oftica :))) Normal ca tu ai facut 0 audienta, ca nu ai Look tv baaaaa
  • SRI SRI
    s-a atins culmea dezastrului financiar in materie de drepturi TV. Se platesc 34 mil euro pe an si se scot de la abonati 6
  • Mihai Mihai
    Ce au facut astia la look e nu doar penibil, dar parca au dus ridicolul deciziilor stupide la alt nivel. Cred ca pt asta trebuie felicitati. Si poate dna verifica putin lucrurile. Ca sa intelegem mai bine.
  • mihai01 mihai01
    Audienta va scadea odata cu iesire canalului look din packetul baza orange
  • geo geo
    Toata lumea a vazut meciul pe net...in primele minute ale meciului a fost imposibil sa te conectezi...insa, pina la urma, totul s-a vazut OK.
  • Sorin Sorin
    Şi măsurarea celor 3,4 milioane din aprilie tot aiurea a fost. Oricum, Look TV, Kantar, Liga I, UPC, RDS, etc toate sunt firme private aşa că este treaba lor cum îşi pierd banii.
  • cornel cornel
    Sunt convins ca si Mihai Gabriel, si ii dau dreptate, ca intr-adevar KANTAR MEDIA saboteaza LOOK TV si LOOK PLUS, respectiv INTELSKY facand jocul celor de la RCS-RDS, CU SIGURANTA, , ca altcineva cine sa mai ia LIGA I inafara de DIGISPORT1,2, TVR nu, SPORT.RO nu, DOLCESPORT1 transmite cate 3-4 meciuri pe etapa din LIGA I si cred ca sunt multumiti.E cusuta cu ata alba starea asta de fapt, cu audientele la LOOK TV si LOOK PLUS.
  • Cata Cata
    Pot sa faca si playboy sau ce vor , audientele o sa fie si mai mici , fiindca si cei care urmaresc acuma o sa renunte sa mai urmareasca , n-are rost sa dai 10 lei in plus pentru 1-2 meciuri pe sezon !!!
  • micky micky
    Bina ca n-a dat faliment RCS-RDS, nivelul fotbalului din vremea cand transmiteau societatea voastra favoritA era acelasi chiar daca transmitea DIGISPORT era acelasi. Nu fiti carcotasi dragi abonati de la RCS-RDS.Romanul vesnic nemultumit.
  • cipi cipi
    la tv au fost 171000 de mii telespectatori dar sa se numere si online cati au urmarit meciul STEAUA-DINAMO . Intel Sky este pe pierdere si intreb oare cat va mai rezista ??
  • Liga0 Liga0
    Cu calitatea fotbalului romanesc de tot rasul, nici nu-i de mirare ca nu exista audiente. Astia joaca fotbal pe un teren din fundul curtii (in asa-zisa "liga 1") in timp ce se isi pun piedica unii altora si ploua cu faulturi. E destul de clar faptul ca fotbalul romanesc se aseamana foarte mult cu fotbalul african din Etiopia. Cred ca si in Etiopia exista spectacol mult mai de calitate in fotbal fata de ceea ce vedem aici pe pamantul mioritic.

Trimite un comentariu

sus