Skip to main content

Derby-ul Steaua-Dinamo, cel mai urmărit meci de pe Look TV de până acum. Câţi români s-au uitat

 
steaua_dinamo_realitatea
steaua_dinamo_realitatea

steaua_dinamo_realitatea
Foto: Realitatea.net

Publicitate

Steaua - Dinamo a fost cel mai urmărit meci de până acum dintre partidele difuzate de Look TV. Din cauza acoperirii însă, audienţele partidei sunt mult sub performanţele pe care un astfel de meci le avea pe un canal naţional.

Paginademedia.ro vă prezintă ratingurile partidei de aseară de pe Look TV:

La nivel naţional, meciul Steaua-Dinamo a avut o medie de 171.000 de telespectatori pe minut (0,9 rating). A fost pe locul 15 în clasament.

Cei mai mulţi dintre telespectatori au fost de la ţară - 103.000 de persoane.

La oraşe, datele arată 59.000 de telespectatori pe minut. Look TV a fost pe poziţia a 13-a în top.

Pe targetul comercial, audienţele indică pe fiecare minut o medie de 32.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani. Locul 12.

Audienţele partidei Steaua-Dinamo, difuzată sâmbătă, 31 octombrie, pe Look TV:

Nr. persoane Rtg% Share% Loc
NATIONAL 171.000 0,9 1,8 13
URBAN 59.000 0,6 1,2 15
COMERCIAL 32.000 0,6 1,5 12

În comparaţie, săptămâna trecută Look TV a difuzat partida ASA Târgu Mureş - Steaua. Audienţele: 147.000 de telespectatori la nivel naţional, dintre care 33.000 de la oraşe şi 20.000 din targetul comercial.

Steaua - Dinamo, audienţe de 20 de ori mai mari pe Pro TV

În luna aprilie Steaua şi Dinamo se întâlneau în semifinalele Cupei României. Meciul, difuzat de Pro TV, a avut o audienţă de aproape 3,4 milioane de telespectatori pe minut la nivel naţional. La oraşe, 1,7 milioane de telespectatori se uitau la partida de pe Pro TV.

Audienţele meciului Dinamo-Steaua din această primăvară, aici.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Gabriel Mihai Gabriel
    E absurd sa crezi ca unui meci care atragea o audienta de 3,4 milioane in aprilie i-a scazut audienta la 171.000 (adica de 20 ori mai putin) in numai 6 luni. Problema nu e la LOOK TV, ci la modul de masurare al audientelor, care se face cu telespectatori care nu au LOOK TV in grila (nu l-au achizitionat). Asta nu o spune niciodata firma care masoara audientele. Eu vad aici minciuna institutionalizata si sabotarea prin orice mijloace a LOOK TV in interesul altor televiziuni doritoare de Liga 1. Dar daca managementul LOOK TV nu pricepe niste lucruri atat de simple, isi merita soarta.
  • Thor Thor
    Eu am dat play (câteva minute doar, de curiozitate) pe un site care transmitea meciul piratat. Doar pe respectivul site urmăreau în acel moment 20.000 de utilizatori, adică peste 10% din audiența care a fost măsurată. Cine știe câți alții se uitau pe alte site-uri... E drept că imaginea nu a fost cea mai calitativă, dar măcar mergea cursiv, fără nicio întrerupere.

    Pe de altă parte, am citit mesaje ale utilizatorilor Seenow care se plângeau că transmisia de acolo e de neurmărit din cauza sacadării.
  • mad79 mad79
    DEZASTRU!!!!!!!
    SkyIntel da faliment in maxim 2 ani cu astfel de audiente!
    Va fi interesant in sezonul viitor cu playoff si playout!
  • eqw eqw
    sa-si dea foc astia de la look cu tot cu transmisiile lor, au adus liga 1 cu "marele derby" la 0,x audiente, goodjob paskany ;)

Trimite un comentariu

sus