Skip to main content

Digi 24 a furat startul exit-polurilor cu câteva minute. România TV, cu câteva secunde. Toate celelalte canale de știri au respectat ora 21.00

 

Alegeri Digi
Captură Paginademedia.ro

Publicitate

Postul de știri al RCS, Digi 24, a fost singurul canal informativ care a furat startul exit-poll-urilor cu câteva minute. Toate celelalte televiziuni de știri au respectat ora 21.00, mai puțin România TV, care a "ciupit" câteva secunde.

România TV a încercat o altă metodă de fi înaintea celorlalte canale cu rezultatele: a început numărătoarea inversă cu câteva secunde înaintea orei oficiale, astfel că a fost cu câteva zeci de secunde înainte de ora 21.00 cu exit-poll-urile

Paginademedia.ro vă prezintă capturile minutului.

Digi 24 a început să dea rezultatele sondajului cu câteva minute înainte de ora 21.00, fără a preciza însă candidații. Cu un minut înainte de ora 21.00, Cosmin Prelipceanu prezenta deja, la Digi 24, rezultatele exit-polului, inclusiv cu imaginea candidaților de pe primele două poziții, Victor Ponta și Klaus Iohannis.

De remarcat soluțiile grafice deosebite alese de posturile de știri pentru a prezenta rezultatele exit-poll-urilor, cu elemente 3D (la Digi, de exemplu, candidații se "plimbau" prin studioul virtual).

Alegeri Digi 2
Captură Paginademedia.ro

Alegeri Antena 3
Captură Paginademedia.ro

Alegeri Romania TV
Captură Paginademedia.ro

Alegeri Realitatea
Captură Paginademedia.ro

 

Alegeri B1
Captură Paginademedia.ro

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • La 20:58 sunt doar procentele afişate, fără nume sau poză tocmai pentru "a ţine" telespectatorul pe Digi24 şi a-l face curios cine ar putea fi pe primul loc.
    Abia la 20:59 apar "finaliştii"!
  • tot secunde au fost si la Digi24. Scrie clar pe imagine 20:59, adica mai erau cateva secunde, asa ca nu inteleg despre ce vorbiti. corectati mai bine.
  • Ma refeream la fapul ca de cand a aparut pe piata Digi 24, ai postat numai stiri de bine despre ei. Se vedea de la o posta prietenia ta cu Mioara de la p.r. Acum ca dai o stire de rau despre ei.......raman uimita.
  • @ Gigi: cred că se vede foarte clar ora din captura Paginademedia.ro - 20.59, cu Victor Ponta și Klaus Iohannis, alături de procentele lor.
    @ Mariana: nu înțeleg ce vrei să spui.
  • Vai, Petrisor, cum poti TU sa vorbesti urat de prietenii tai de la Digi 24? In ultima vreme pareai foarte APROPIAT de ei. Ai patit ceva? Chiar sa faca asa ceva cea mai echilibrata televiziune de stiri? Nu imi vine sa cred.......

Trimite un comentariu