Skip to main content

Digi 24, cea mai bună reflectare TV a situației votului din diaspora, cu informații și imagini filmate

 

Image_1116-1600(CH-18)

Publicitate

BURTIERĂ LA MINUT. Postul Digi 24 a reflectat cel mai pe larg și documentat situația votului din străinătate. Canalul de știri al RCS a avut corespondenți în mai multe capitale și orașe europene. Londra, Coslada (Spania), Paris sunt doar câteva din orașele unde postul de știri a avut corespondenți.

În fiecare oră, Digi 24 a prezentat, detaliat, cu informații și imagini filmate, ce se întâmpla în orașele din străinătate în care trăiesc români.

Jurnalele postului au punctat, în fiecare oră, cu transmisiuni din toată Europa, câți români au votat și câți mai au de așteptat pentru a-și exercita dreptul la vot.

Pe online, Gandul.info funcționează, în ziua votului, ca o televiziune de știri, cu imagini filmate în capitalele europene, cu emisiuni și transmisiuni live.

Image_1116-1604(CH-18)

Image_1116-1606(CH-18)

Image_1116-1609(CH-18)

Image_1116-1612(CH-18)

Gandul alegeri

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Dacă nu transmiteau și din diaspora, țipai că "Diaspora nu contează, nu e importantă?".
    Țin să te anunț Mm că Digi24 au transmis și din România. Au filmat chiar și cum au fraudat unii votul.
    Dar probabil că tu erai "turist" prin Teleorman pe la secțiile de votare de acolo!
  • Nuuuuu, din tara inportant este de aflat de unde frate 80000 de votanti pe listele suplimentare in teleorman? de parca e atractie turistica nu alta. vorba celor de la kamikadze "thrillerfest in teleorman"
  • Si ce era de aratat din tara....cum voteaza babele si mosii dimineata....cu cine voteaza Radu Mazare sau ce debiteaza Vanghele - primarul care este...
  • Totusi,cum sa trasmiti o zi intreaga numai din diaspora cand votul important e in tara?Daca participi si amplifici o propaganda legat de asta nu te face impartial.
  • Nu cred ca cineva poa sa fie asa tare ca Digi. Digi sunt cei mai tari. Mai impartialilor, nu va e rusine?

Trimite un comentariu