Skip to main content

Discovery Science difuzeaza astazi in premiera documentarul Rosetta: Pe urmele unei comete

 
Cometa Discovery
Cometa Discovery

Cometa DiscoveryDiscovery Science va difuza astăzi, de la ora 22.00, documentarul "Rosetta: Pe urmele unei comete", prezentand punctul culminant al unei misiuni ştiintifice de mai multe decenii.

Publicitate

"După ce saptămâna trecută robotul european Philae a aterizat pe cometa Churyumov-Gherasimenko, desprinzându-se de sonda Rosetta, Discovery Science prezintă eforturile premergătoare acestei misiuni, o calatorie a două entităţi interconectate care s-au avântat pana in străfundurile spaţiului cosmic", spune Discovery Channel într-un comunicat de presă.

În acest material special de o oră, Discovery Science va ilustra cronica acestei misiuni, relatată de vocile celor care au iniţiat această idee revoluţionară şi au facut eforturi pentru îndeplinirea ei. Documentarul prezintă, de asemenea, mărturiile tinerilor piloţi care au condus deplasarea navetei Rosetta în apropierea cometei şi au lansat pasagera acestei curse de durată.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Richard Richard
    io m-am mutat pentru look tv si liga 1
  • Naidin Naidin
    Pare interesant acest documentar. Cu siguranta il voi urmari, ca de aia m-am mutat la upc, ca sa-l am in grila de programe.

Trimite un comentariu

sus