Skip to main content

Distractis face parodie politică pe scena cinematografului deținut de Adrian Sărbu, în noaptea alegerii președintelui

 

Noaptea PresedintilorGrupul de umor Distractis, care s-a aflat în grila Televiziunii Române cu Distractis Show - Distilat de Comedie, a început să realizeze spectacole pe scena CinemaPro, cinematograf deținut de Adrian Sârbu (Mediafax Group).

Publicitate

Primul show live sub denumirea "Noaptea Președinților" a avut loc pe 10 noiembrie, iar următorul se va ține pe 16 noiembrie, noaptea în care românii își vor alege președintele pentru următorii cinci ani.

Spectacolul propune 100 de minute de comedie, satiră politică şi parodie muzicală în compania unui grup de umor care a făcut istorie în ultimele trei decenii. Cei trei preşedinți aleşi ai României post-decembriste, Ion Iliescu (Cristian Grețcu), Emil Constantinescu (Doru Antonesi) și Traian Băsescu (Dan Rădulescu) fac parte dintr-o parodie de talent show în care se va alege viitoarea voce politică a României.

Show-ul combină replicile inteligente cu umorul de situație, izvorâte din temele majore ale prostiei universale, cu satiră politică inspirată din comedia politicii noastre de zi de zi, colorându-le cu parodii muzicale şi momente de improvizație.

Din distribuție fac parte Ioan Gyuri Pascu, Florin Constantin, Paula Chirilă, Doru Antonesi, Cristian Grețcu, Silviu Petcu, Doru Pircălabu, Dan Rădulescu și Valentin Gora.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Super tare show-ul!!!! Am fost la Cluj, jos palaria! Profesionisti adevarati oamenii astia! Le multumesc si ii recomand!

Trimite un comentariu