Skip to main content

Diva a început să difuzeze filme dedicate Crăciunului

 

filme de CraciunPostul Diva a început de ieri să difuzeze filme dedicate Crăciunului. Televiziunea dedicată publicului feminin difuzează, de luni până vineri, de la ora 17.00, câte un film special momentelor din preajma Crăciunului.

Publicitate

Carol, e Crăciunul! (It's Christmas, Carol!), Nuntă de Crăciun (A Christmas Wedding Date), Bătălia beculeţelor (The Battle of the Bulbs), Vitrina de Crăciun (Window Wonderland), Ghici cine cântă de Crăciun (Guess Who's Coming to Christmas), O, brad frumos (Fir Crazy/Oh, Christmas Tree) sunt doar câteva dintre filmele pe care le va difuza Diva în această perioadă.

Pe lângă titluri deja cunoscute, Diva are și premiere, în zilele de vineri, începând cu Excursie de Sărbători (Holiday Road Trip), pe 21 noiembrie.

Ashley Scott și Patrick Muldoon sunt doi angajați ai unui magazin cu produse pentru animale de companie care, în urma unui turneu de Crăciun al unui cățel celebru, devin mai apropiați.

În Dorința de Crăciun (All I Want for Christmas), difuzat pe 28 noiembrie, Sara Armstrong (Gail O'Grady) devine vedetă fără voia ei după ce fiul său câștigă un concurs spunând că singurul lucru pe care și-l dorește este un nou soț pentru mama lui. Ea începe să iasă la întâlniri cu diverși bărbați.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu