Skip to main content

Emisiuni-pamflet. Mircea Badea, cel mai urmărit, Pătraru îl depășește pe Banciu

 
Emisiuni-pamflet. Mircea Badea, cel mai urmărit, Pătraru îl depășește pe Banciu
mircea-badea-dragos-patraru-radu-banciu

Colaj Radar de Media
Colaj Radar de Media

Publicitate

ONE MAN SHOW-URILE DE NOAPTE. În luna octombrie, Dragoș Pătraru și-a reluat locul al doilea în topul emisiunilor-pamflet, după Mircea Badea. Mircea Badea se menține pe prima poziție între emisiunile „one man show”.

Paginademedia.ro prezintă în continuarea audiența emisiunilor:

Mircea Badea are cea mai urmărită emisiune-pamflet, fiind urmărită în octombrie de 263.000 de persoane, pe ediție, la nivel urban.

Al doilea a fost Starea Nației, a lui Dragoș Pătraru, emisiune care s-a mutat la TVR la începutul lunii septembrie, cu o medie de 154.000 de orășeni.

De menționat că în septembrie, Starea Nației a fost pe locul trei, după Lumea lui Banciu, după cum paginademedia.ro a scris AICI.
Lumea lui Banciu a fost urmărită în octombrie de 121.000 de persoane de la orașe.

Audiența emisiunilor-pamflet, în luna OCTOMBRIE, la nivel URBAN:

Emisiune   Post   Nr persoane   RTG%  
In gura presei Antena 3 263.000 2,6
Starea Natiei TVR 154.000 1,7
Lumea lui Banciu B1 TV 121.000 1,2

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Ai dreptate, iar emisiunea de pe tvr1 incepe cu 10 min mai devreme, deci fura startul.ESENTIAL e ca la emis lui Banciu trebuie sa gandesti, nu doar sa hahai ca un cretin !
  • Intrebarea e cum arata ratingul respectiv fata de media statiei si daca emisiunea dinainte il ajuta pe realizator sa isi transfere publicul. Ca la cit pot "vedetele" doar pe imaginea lor se vede la transferatii Antenei 1 dinspre ProTV.
  • O zici de parcă e un avanataj să-ţi începi emisiunea la (sau în jur de) 12 noaptea în loc de 11, când evident e un dezavantaj.
    Apropo, Iulia Bunea,scrie şi tu ce audienţe făcea Pătraru la RTV prin primăvară să vedem dacă trecerea la postul public a fost de bun augur sau nu.
  • trebuia specificat ca patraru si banciu sunt pe acelasi interval; badea isi incepe emisiunea dupa ce o termina cei doi,si neavand alta emisiune cu care sa concureze

Trimite un comentariu