Skip to main content

Eurosport, acord pentru difuzarea sporturilor de iarnă până în 2021

 
Eurosport jocuri de iarna
Eurosport jocuri de iarna

Eurosport jocuri de iarnaGrupul Eurosport a semnat un acord pe termen lung cu Infront Sports & Media pentru difuzarea mai multor competiţii de iarnă.

Publicitate

Astfel, Eurosport va transmite mai multe evenimente, precum Campionatul de schi alpin şi schi nordic (ediţiile 2019 şi 2021) şi campionatele de snowboard şi freestyle (ediţiile 2015 şi 2017).

Eurosport continuă să ofere transmisiuni în direct ale tuturor etapelor de cupă mondială de schi alpin, schi fond, combinată nordică, sărituri cu schiurile, freestyle şi snowboard pe parcursul a cinci sezoane, începând cu cel din 2016/17.

"În acord cu strategia actuală a Eurosport de a extinde conţinutul exclusiv atât pentru disciplinele reprezentative cât şi pentru pieţele locale, canalul şi-a asigurat transmisiuni în exclusivitate în Marea Britanie, Franţa, Polonia, România şi Spania pentru toate disciplinele de cupă mondială, iar în Suedia cursele de schi alpin desfăşurate în America şi Canada", se arată într-un comunicat de presă al canalului paneuropean.

Competiţiile vor fi transmise pe Eurosport şi Eurosport 2, dar şi pe Eurosport Asia Pacific. Numai în Europa, canalele Eurosport vor oferi peste 600 de ore de transmisiuni în fiecare sezon din etapele de cupă mondială. Acestea vor fi disponibile şi pe echipamente mobile, tablete, PC şi smart TV prin intermediul serviciului online al Eurosport, Eurosport Player.

Despre grupul Eurosport

  • În acest an, Eurosport sărbătoreşte 25 de ani.
  • În 2014, Discovery Communications a preluat pachetul majoritar al Eurosport extinzându-şi acoperirea până la 2.7 miliarde de abonaţi în cele peste 220 de ţări şi teritorii.
  • Eurosport este transmis în 20 de limbi şi acoperă 136 de milioane de locuinţe din 54 de ţări.
  • Eurosport 2 este transmis în 18 limbi şi acoperă 73 de milioane de locuinţe din 51 de ţări. Eurosport 2 HD a fost lansat în august 2009.
  • Eurosport Asia-Pacific este transmis în 16 ţări din regiune şi a lansat versiunea HD în septembrie 2011.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mailerman mailerman
    deja e reclama!!!
  • Damian Damian
    Cea mai tare oferta de blackfriday o da UPC. Fiti atenti aici si spuneti-mi daca se merita sau nu:
    Pachet de baza
    Televiziune cu 51 canale SD + 10 HD
    Internet 200 Mbps
    Telefonie Fix Nelimitat: apeluri nelimitate fix Europa si fix + mobil SUA, Canada, Israel
    Modem Wi-Fi inclus
    Tableta E-BODA Revo inclusa: 79 lei/luna (TVA inclus)
    Consola SONY PlayStation 3 inclusa: 89 lei/luna (TVA inclus)
    Televizor Samsung inclus: 99 lei/luna (TVA inclus)
  • steven steven
    Sper ca pe viitor sa nu se trezeasca cei de la digi sa il scoata din grila lor pentru ca ceea ce ofera eurosport se completeaza cu programele digisport.

Trimite un comentariu

sus