Skip to main content

Hotnews.ro: Posturile de ştiri în ziua votului. RTV şi Antena 3 ignoră mobilizarea masivă din străinatate. România TV, melodii despre mândria de a fi român

 
Vot
Vot

VotRomânia TV, postul fondat de PSD-istul Sebastian Ghiţă, a reluat şi în ziua turului doi al alegerilor prezidenţiale difuzarea unor melodii populare care preaslăvesc mândria de a fi român, adică exact sloganul lui Victor Ponta, scrie HotNews.ro, care a urmărit astăzi modul de reflectare a alegerilor pe principalele posturi de ştiri.

Publicitate

Tot la RTV s-a vorbit despre posibile fraude la votul în străinătate şi televiziunea a anuntat ca PSD filmează votul la 200 de secţii din strainatate, despre care Victor Ciutacu a spus "înţeleaptă decizie".

Între timp, B1 TV, Realitatea TV şi Digi 24 transmis îndemnuri la vot şi difuzează copios imagini cu mobilizarea extraordinară la vot în străinătate.

Cum au relatat posturile de ştiri alegerile până în acest moment, potrivit HotNews.ro:

  • Realitatea TV da o mare importanta turismului electoral: a avut o transmisie in direct din comuna teleormaneana Slobozia Mandra, una din "capitalele" votului pe liste suplimentare din sudul Romaniei.
  • In jurnalul orei 12.00, Antena 3 a prezentat primul reportaj din strainatate la ora 12.15: cateva secunde cu imagini de la o sectie din Londra, fara sunet. Apoi precizarea ca la alte sectii din diaspora nu e aglomerat. Apoi discutii in studio cu Val Valcu despre monarhie constitutionala sau presedinte ales de Parlament, nu la vot.
  • Antena 3 si RTV ignora mobilizarea uriasa la vot a romanilor din strainatate. Jurnalele de la ora 12.00 ale celor doua televiziuni prezinta orice (declaratiile candidatilor, declaratii de la BEC etc), numai situatia din strainatate nu.
  • Vadim Tudor la RTV: Am votat cu junele Victor Ponta. Nu a fost intrerupt asa cum prevede legea.
  • RTV arata ca PSD a trimis reprezentanti la peste 200 de sectii de votare din strainatate pentru a preintampina "fraudele puse la cale de Klaus Iohannis".
  • RTV transmite din ora in ora reportaje din Maramures, unde sunt prezentate diverse obiceiuri populare, mancaruri traditionale - totul in cheia mandriei de a fi roman
  • Antena 3 si RTV ignora mobilizarea masiva din Diaspora. Subiectul principal e declaratia facuta de Victor Ponta dupa ce a votat
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus