Skip to main content

Ioana Băsescu, proces câştigat cu Antena 3. Fiica preşedintelui trebuie să primească despăgubiri de 20.000 de lei

 
ioana-basescu_cotidianul
ioana-basescu_cotidianul

ioana-basescu_cotidianul

Publicitate

Ioana Băsescu, fiica cea mare a preşedintelui Traian Băsescu, a avut câştig de cauză într-un proces intentat Antenei 3Tribunalul Bucureşti a decis astăzi să oblige postul de ştiri la plata a 20.000 de lei, „cu titlu de despăgubiri civile”.

Decizia nu este definitivă, putând fi atacată în 30 de zile de la comunicare.

Decizia instanţei, în continuare:

Obliga parata la plata sumei de 20.000 cu titlu de despagubiri civile si 100 lei cheltuieli judiciare reprezentand taxa de timbru. Respinge cererea privind cheltuieli de judecata reprezentand onorariu avocat ca neintameiata. Cu drept de apel in 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Tribumalul Bucuresti.

Reamintim că Ioana Băsescu a intentat proces Antenei 3 în luna mai a acestui an. Portalul instanţelor de judecată nu dă detalii asupra motivelor chemării în judecată a postului de televiziune, însă Antena 3 a realizat în prima parte a lui 2014 mai multe emisiuni în care s-a discutat situaţia terenului pe care îl deţine la Nana, precum şi faptul că  în calitate de notar, ar fi lucrat cu Gazprom.

proces Antena 3 - Ioana Basescu

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ROMICA ROMICA
    FELICITARI IOANEI BASESCU ..
  • stroe vasilica stroe vasilica
    TOATA ADMIRATIA SI RESPECTUL!!! ADEVARUL IESE CA UNTUL LA SUPRAFATA!!! ANTENELE SI ROMANIA TV sunt niste CLOSETE PUBLICE
  • ioana ioana
    felicitari,din nou, s-a facut dreptate , o palma data tipilor care n-au facut altceva decît sa ponegreasca, sa arunce cu noroi în presedintele nostru, înca o data, felicitari !

Trimite un comentariu

sus