Skip to main content

Ion Cristoiu a întrerupt colaborarea cu Realitatea TV

 
Ion Cristoiu a întrerupt colaborarea cu Realitatea TV
Ion Cristoiu

Ion CristoiuJurnalistul Ion Cristoiu a decis să întrerupă colaborarea cu Realitatea TV, unde era invitat permanent la emisiunea lui Rareș Bogdan. El i-a trimis un mesaj realizatorului emisiunii Jocuri de putere.

Publicitate

„Știu că telespectatorii și cititorii sunt ocupați cu lucruri mult mai importante decît noul meu divorț de o televiziune (l-am bătut pe Tăriceanu la divorțuri!), cum ar fi, de exemplu, implicarea Serviciilor secrete ale României în confruntarea pentru turul al doilea, dacă va reuși  sau nu manevra acestora cu organizarea unor demonstrații de stradă, după modelul Primăverii arabe. De aceea, nu voi trece în revistă întîmplările care m-au dus la concluzia că e ceva în neregulă în atitudinea celor de la Realitatea Tv față de mine, inclusiv a lui Rareș Bogdan.”, a explicat Ion Cristoiu pe blogul personal.

Mesajul lui Cristoiu, în continuare: 

„Stimate domnule Rareș Bogdan,
Avînd în vedere evenimentele petrecute în ultimul timp (anularea fără a fi înștiințat a emisiunilor de miercuri și duminică, jignirile aduse de patronul dvs, Cozmin Gușă), v-aș ruga să întreprindeți diligențele necesare pentru întreruperea contractului dintre mine și Realitatea TV începînd cu 1 noiembrie 2014.
Apelez la acest mijloc întrucît semnarea contractului a avut loc tot prin intermediul dumneavoastră.
Cu stimă,
Ion Cristoiu”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Oricum ar fi Cristoiu (si isi are si meritele si lipsurile lui) a mirosit inaintea noastra ce Realitatea a intors foaia. La mine, la inceput a fost o simpla banuiala pornita de la niste remarci mai agresive ale lui Cosmin Gusa, apoi "mizeria" Laviniei Sandru. Ceilalti au mai pastrat aparentele, dar nu-mi amintesc sa-i fi pus o intrebare deranjanta lui Ponta. N-am auzit sa intrebe ce e cu abecedarele lipsa, cu icoanele cu parintele arsenie boca spate in spate cu ponta, cu discursurile electorale ale preotilor, cu declaratiile de avere false, cu minciuna despre gazele de sist, cu duplicitatea de la rosia montana, cu pomenile electorale jegoase, cu padurile furate, cu datele economice mincinoase, cu campania lui jegoasa in care hotii striga hotii, cu faptul ca daca n-ar fi fost basescu ponta n-ar fi existat ... Concluzia: Realitatea a fost calul troian sau glontul de argint care l-a distrus pe Iohannis si ni l-a adus pe Ponta!! Cosmin ca e falit si sa mai scape de niste impozite si deontoloaga sandru ca rasplata ca Ponta la numit pe sotul ei ministrul bugetului. Dar cei care se uitau la ei ?? Macar A3 si-a asumat de la inceput lupta pt Ponta. Realitatea s-a vandut pe 3 arginti. sper sa fi meritat, pt ca sunt oameni acolo pe care la un momenta dat i-am considerat inteligenti si corecti
  • Nu exista in presa din Romania ipocrit mai mare ca Ion Cristoiu!! Sigur, puteam sa spun si fals, oportunist,demagog sau chiar trisor.
  • Realitatea intuieste victoria lui Iohannis si de aceea se pregateste sa tina cu opozitia , adica cu Ponta .Realitatea critica mereu Puterea .
  • asta migreaza unde I convine, si defiecare data schimba tabara dupa cum bate vantu, acum schimba iar,caci doar sigur Ponta va fi Presedinte, aratand ca defapt el este contra PDL blabbala, si tot un cacacios bizar,nepriceput ramane,si mincinos.
  • Nu schimba tabara. A fost dezgustat de tenta propontista a dezbaterii prezidentiabililor de marti seara de la iRealitatea, o televiziune care s-a remarcat, in ultima vreme, prin atitudinea liberala, de dreapta...si a luat o decizie care, poate, a fost legata si de partea financiara, stiute fiind necazurile cu banutii ale televiziunii lui Cosmin.

Trimite un comentariu