Skip to main content

Meciurile Astra - Celtic și Steaua - Rio Ave au lăsat urme în audiențele de joi. Ce au făcut Las Fierbinți, Next Star și Suleyman

 

Sursa: Mediafax_Foto-Laurentiu_Mich
Sursa: Mediafax_Foto-Laurentiu_Mich

Publicitate

Chiar dacă au fost difuzate de un post nemonitorizat - Digi Sport, meciurile Astra - Celtic și Steaua - Rio Ave au influențat audiențele joi seara. Las Fierbinți a avut audiențe ceva mai mici în comparație cu săptămâna trecută, iar categoria Alții (care include toate canalele nemonitorizate) a avut audiențe mult peste medie.

Meciurile au fost difuzate de la ora 20.00 (Astra - Celtic) și de la 22.00 (Steaua - Rio Ave). Nu se poate spune exact câți dintre telespectatorii categoriei Alții erau pe meci și câți pe alte programe nemăsurate, dar numărul de telespectatori pe acest segment a fost aproape dublu decât într-o joi obișnuită.

Paginademedia.ro vă prezintă audiențele, pe fiecare intervalele Las Fierbinți, Next Star și Suleyman:

Las Fierbinți, audiențe mai scăzute peste meciurile de fotbal

Serialul Las Fierbinți, de pe Pro TV, a fost pe prima poziție dintr posturile monitorizate, pe toate targeturile. La nivel urban, categoria Alții a adunat mai mulți telespectatori decât serialul de pe Pro TV.

Pe intervalul serialului (20.30-22.20), Pro TV a fost urmărit de 1,74 milioane de telespectatori pe minut (față de două milioane săptămâna trecută), dintre care 836.000 din orașe.

Audiența posturilor TV joi, 6 noiembrie, pe intervalul serialului Las Fierbinți (click pentru a mări)

Audiente Las Fierbinti 6 noiembrie 2014

Suleyman Magnificul, loc mai bun la orașe

Categoria Alții a avut cifre bune și pe intervalul serialului Suleyman Magnificul.

Serialul a plasat Kanal D după Pro TV și Antena 1 la nivel național și pe targetul comercial, dar a fost după Pro TV pe targetul urban.

Public stabil pentru sultan: 1,18 milioane de români, la nivel național, apropiat de săptămâna trecută.

Audiența posturilor TV joi, 6 noiembrie, pe intervalul serialului Suleyman Magnificul (click pentru a mări)

Audiente Suleyman 6 noiembrie 2014

Next Star a stat ceva mai bine pe targetul urban: primul loc între posturile monitorizate

Pe intervalul Next Star (emisiune de trei ore - 20.30-23.30), Pro TV a fost pe prima poziție la nivel național și pe targetul comercial.

La orașe, Next Star a fost pe prima poziție dintre posturile monitorizate. Categoria Alții a cumulat însă mai mulți telespectatori decât show-ul de pe Antena 1.

Și media NextStar a avut cifre apropiate de audiențele săptămânii trecute.

Audiența posturilor TV joi, 6 noiembrie, pe intervalul emisiunii Next Star (click pentru a mări)

Audiente Next Star 6 noiembrie 2014

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Daca rds-ul nu face ceva pana la inceputul returului, toti clientii microbisti si iubitori de Liga 1 se vor porta catre Upc sau Rtc.
    Deja Upc a castigat aproape 10 000 de clienti doar cu Liga 1
  • Lasa ca acelasi lucru zic si despre Look tv, ca nu se uita lumea.
    De unde, ca e bataie pe Liga 1. Pai daca aia de la Kantar au montat 50 de dispozitive pe baza carora masoara audientele, si alea sunt 90% la rds...ce vreti sa iasa? :))))
  • Pai daca digi doar atat pot transmite din meciurile cu echipe romanesti, ca nu dau Liga 1, macar acum sa li se auda si lor numele. Ca in weekeend-uri, toata lumea se uita pe look tv la upc si rtc
  • Din cate stiu eu dolce este masurat(din moment ce au publicitate), deci cauta-l pe la coada clasamentului, ca trebuie sa fie acolo; in categoria altii sunt posturile nemasurate, iar cel mai important din ele este digisport de asta a fost mentionat, de obicei cand nu sunt meciuri, joia, la categoria asta audientele sunt neimportante. Nu mai fiti hateri, ganditi inainte de a scrie prostii.
  • meciurile au fost difuzate si de DolceSport, cati bani ati primit de la digi sa ii mentionati doar pe ei in articol? Dolce cum a stat cu audienta?
  • Petrisor se ved ca nu ai nicio legatura cu fotbalul sau cu sportul! Echipa scotiana se numeste Celtic si Celtics ! Poate ai auzit ceva de prin NBA dar pana la a gresi numele unei echipe atat de cunoscute de 3 ori ,inclusiv in titlu, e cale lunga!

Trimite un comentariu