Skip to main content

Mihai Găinuşă cere insolvenţa Prima TV

 
Gainusa
Gainusa

GainusaFirma lui Mihai Găinuşă cere in instanta insolventa companiei care opereaza postul Prima TV, la scurt timp dupa ce s-a incheiat sezonul de toamna al emisiunii sale la aceasta televiziune, scrie DailyBusiness.ro.

Publicitate

Trosc-Pleosc Production SRL solicita insolventa Prima Broadcasting Group (fosta SBS Broadcasting Media), potrivit unui dosar inregistrat luni, 17 noiembrie, la Tribunalul Bucuresti.

Pe pagina sa de Facebook, Mihai Gainusa a mentionat recent ca a luat sfarsit sezonul de toamna al emisiunii „Cusurgiii” pe care o prezenta la Prima TV.

"Prieteni, sezonul de toamna al emisiunii TV ''Cusurgiii'' s-a incheiat. Ne regrupam si ne intoarcem la o ora, speram, ceva mai accesibila. Atat publicului, cat si noua:). Asteptam sugestiile voastre pentru imbunatatirea emisiunii pe site-ul cusurgiii.ro si pe contul de fb cusurgiii. Multumim tuturor celor care ne urmaresc si nu uitati: decat sa va plictisim, mai bine sa ne duceti dorul. Ne auzim zilnic pe Radio 21!!", spune Mihai Gainusa pe Facebook.

Echipa Cusurgiii este formata din vedete precum Mihai Gainusa, Codrut Keghes, Oana Ionita, Octavian Pascut, Marius Popa si Marina Neagu.

"Cusurgiii va fi o emisiune de satira, cu specific jurnalistic, dinamica, cu reportaje sociale, interviuri in strada sau cu personalitati, cu reportaje mondene si cu reporteri frenetici", declara Mihai Gainusa cu ocazia lansarii formatului de emisiune.

Firma Trosc-Pleosc Production, detinuta de Mihai Alexandru Gainusa, a avut anul trecut o cifra de afaceri de 3,15 milioane de lei si un profit net de 2,12 milioane de lei, potrivit datelor de la Ministerul Finantelor.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • arak arak
    Uau, ai dat peste unul dintre telespectatorii lui din ultimii 14-15 ani de televiziune! Timp in care tu ai umflat facturile la patiserie, cred.
    Si, ca priceput ce esti, cam cum umflau nemtii de la SBS facturile anul trecut? Hai, umfla aluatul, Ratatouille!
  • kara kara
    Uau, am dat cumva peste singurul telespectator al lui Găinuşă? O să râzi, cunosc mecanismul foarte bine şi ştiu cum se umflă facturile, mamă - mamă! Ca să nu mai vorbim ce se plăteşte de fapt...
  • arak arak
    Unii altora? Nu prea intelegi mecanismul, nu? Unde lucrezi, in patiserie? Esti super-patiser analist?
  • kara kara
    Nu mă macină, dar mi se pare amuzant când "marii oameni de televiziune" își dau țepe unii altora! Superstar Gainusa și superpatronul Burci...
  • arak arak
    Te macina, nu? Sa nu faci ulcer.
  • kara kara
    Am și eu o întrebare: ce megaproductii tv face firma lui Gainusa, de are așa un profit? Dansez pentru tine cumva și nu știm noi?
  • Sergiu Constantin Sergiu Constantin
    Daca domnul Gainusa nu avea clauza in contract legata de audiente, atunci are dreptate sa isi ceara banii. Ma mira insa lipsa de solidaritate a colegilor de trust. Probabil ca ceilalti sunt platiti mai mult sau mai putin la zi.
    In privinta domnului Huidu, daca Prima da faliment, acesta nu o sa mai aiba loc de munca. Nu cred ca emisiunea dumnealui, fara prezentatorii consacrati, sa fie vandabila. Observati ca dansul nu a mai avut niciun produs credibil cu care sa convinga posturile de radio, dupa ce a plecat de la Kiss Fm. Deci e si in interesul domnului Huidu ca domnul Gainusa sa ridice insolventa asupra Prima Tv.
  • Salajan Grigorescu Salajan Grigorescu
    Credeam ca porcaria aia e pe gratis. Ce audiente are ipochimenul?
  • radu radu
    Daca se pricepea la televiziune ca la vanzarile de copii, prima tv era pe locul intai acum.

Trimite un comentariu

sus