Skip to main content

Mii de oameni la Guvern și în țară, aproape nimic pe TV, pe larg online. La 20.45, doar Realitatea dădea imagini de la miting. Și Digi 24 a relatat pe larg, la știrile nopții. Miile de oameni din stradă, ocolite de România TV și de Antena 3

 

Image_1114-2103(CH-19)

Publicitate

UPDATE. La ora 22.00, Digi 24 a relatat în direct de la mitingul de protest din Capitală, dar și de la protestele organizate în țară. Postul RCS a vorbit și despre marșurile din Cluj, Arad, Sibiu, Timișoara și din celelalte orașe.

BURTIERĂ LA MINUT. Canalele de știri au evitat protestele care se desfășoară în mai multe orașe din țară. Deși, la ora 18.00, câteva canale de știri dăduseră imagini de la mitinguri, la ora 20.45, singurul post de știri cu imagini de la proteste era Realitatea TV. La ora 21.00, când HotNews estima 5.000 de oameni în Piața Victoriei, doar Realitatea TV vorbea de proteste, cu imagini din stradă.

La 21.35, și B1 TV a început să dea imagini din stradă, apoi a revenit la discuția din studio.

Burtierele, în jurul orei 21.00:

- La B1 TV, în jurul orei 21.00, Mădălina Pușcalău o avea invitată în platou pe Ecaterina Andronescu și discutau despre declarațiile lui Traian Băsescu. De menționat că B1 TV difuzase imagini de la miting în intervalul 18.00-18.45 și în jurul orei 20.00.

- Pe Digi 24, se relua documentarul despre Klaus Iohannis și Victor Ponta făcut de regizorul Florin Iepan. Înainte de difuzarea documentarului, canalul RCS a transmis imagini de la mitingurile din stradă.

- Realitatea TV era singurul canal de știri cu imagini din stradă în jurul orei 21.00.

- Liviu Dragnea era invitat in studioul Antena 3.

- La România TV, se prezenta rezultatul sondajului despre cine a pierdut confruntarea dintre candidați: „Cum ne poate reprezenta un astfel de om ca președinte”, îi întreba moderatoarea pe invitați (printre care Dan Diaconescu), după ce sondajul l-a dat ca învins pe Klaus Iohannis. Campania anti-Iohannis se vedea și în mesajele de pe burtiera postului.

În același timp, HotNews făcea live text, iar Gândul transmitea live, ca o televiziune de știri. Ce se întâmpla în stradă:

- 5.000 de oameni erau în stradă în Piața Victoriei, potrivit HotNews. Scandau împotriva lui Victor Ponta.
Victoriei.

- La 21.00, scria Gândul, Timișorenii sunt încă în Piața Operei, unde cântă și aplaudă.
- La Cluj, în stradă erau câteva mii de manifestanți.

Burtierele de pe posturile de știri:

Image_1114-2048(CH-19)[1]

Image_1114-2102(CH-21)

Image_1114-2102(CH-20)

 

Image_1114-2102(CH-18)[1]

 

Image_1114-2102(CH-17)

Image_1114-2050(CH-18)

Image_1114-2049(CH-21)

 

 

Image_1114-2046(CH-21)

 

 

 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Anunt la cei care il voteaza pe Ponta: Nu va plangeti, cand o sa parasiti Romania ca nu puteti avea un trai decent! Cu toate pomenile electorale ale lui Ponta nu-i mai raman bani pentru o guvernare serioasa! Daca vreti un viitor, in care puteti ramane in tara, votati-l pe Iohannis.
 • Si in partea tovarasilor videanu, berceanu, blaga, taica base care a stiut cand sa iasa din pdl pt a nu-l infunda de tot, nu vedeti deloc coruptie , nu....? preacinstitul iohanis va va salva pe toti :-D
 • Sa transmita ce? Unii care nu stiu de ce au iesit?
  Sunteti asa de democrati incat iesiti in strada?
  Ce lichele... Va pare rau ca n-a iesit diversiunea, este?

  Propun sa va alegeti sloganul: Nu ne place coruptia voastra, o vrem pe a noastra.
 • Libertatea la vot in general, impotriva coruptiei din PSD, impotriva regimului sustinut a lui Ponta, impotriva minciunilor acestuia...
 • Pai ce sa vezi tu la tv ca oricum vezi ce vrei , puteau sa iasa si 1 milion si tot nu vedeai nimic, acum la sfarsit : a fost bun cozonacul?
 • @ Daniel Arsenie:
  1. În articol se spune despre cât a reflectat Digi 24 (înainte de documentar, dar și după, detaliat).
  2. Intervenția lui Traian Băsescu și faptul că aceasta nu a fost transmisă de Antena 3 se regăsește într-un alt articol, aici: http://www.paginademedia.ro/2014/11/burtiera-la-minut-traian-basescu-live-pe-posturile-de-stiri-mai-putin-pe-antena-3-romania-tv-ca-de-obicei-mesaje-anti-iohannis/
 • Petrisor Obae de ce dezinformezi?
  Digi 24 a informat corect despre manifestatile din tara inca de la ora 19.
  Imediat dupa discursul presedinteului si pina la reactia primului ministru pe Digi 24 se transmitea LIVE din Bucuresti de la proteste.
  Grotesc mi se pare faptul ca nu amintesti nimica de faptul ca pe un post, care are patronul arestat, nu sa transmis discursul presedinteului ci doar replica primului ministru. Ce spui de acest fapt? Informeza corect respectivul post tv?
 • Imi vine sa plang... (glumesc). De ce scandau astia impotriva lui Ponta? Din cauza voturilor din strainatate si...ce altceva? mama mama...ce protest "masiv" am ratat la televizor

Trimite un comentariu