Skip to main content

Nea Mărin intră pentru o zi în juriul Hell's Kitchen

 

Nea Marin
Nea Mărin face turul emisiunilor de pe Antena 1. După ce a participat, ca invitat, la moajoritatea show-urilor de pe Antena 1 (la "Dansează printre stele" a fost și în juriu, pentru două ediții), nea Mărin intră și în juriul Hell's Kitchen, dar pentru o zi.

Publicitate

În ediția din această seară, nea Mărin vine împreună cu o trupă de călușari pentru "a da trezirea în casa ”Hells Kitchen”, dar și pentru a-i struni pe concurenți", potrivit unui anunț făcut de Antena 1.

Concurenții au misiunea de a găti special pentru invitații celor trei jurați: fiecare echipă va trebui să pregătească un meniu special pentru nea Mărin, fiica acestuia, Larisa, dar și pentru dansatori. La final, la masa degustării se va așeza însuși nea Mărin, care va sugera și niște pedepse.

"În aceeași ediție nea Mărin va sta pe capul concurenților și la service-ul de seară, mai ales că în restaurant vor sosi foarte mulți invitați ai săi. Cele două echipe vor trebui să se lupte nu numai cu timpul, ci și cu propriile orgolii, comentarii acide și nemulțumiri, se mai spune in comunicatul de presă al Antenei 1.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • imi este sila de aceste personaje care umbla din televiziune in televiziune , ca si Varlan , ca si Masteri ca si multi alti care au plecat unde sau format si sau lansat si nu au facut nimc unde sau vandut
  • Cred ca o sa vina si la chixfactor - in acest weekend - in care showul va avea doua editii - vineri si simbata seara...O productie decenta, pina la urma.
  • whoa, dat cross-over! mor de nerabdare <3 NOT.
    mona mona, pe cand o sa aduci si baletul edi stancu in HK? ca si-asa au ramas fara loc de munca :)) sau pe mihai petre si pe ceilalti prieteni ai tai :)) asa faceai si in pro, ni-i bagai pe gat in toate emisiunile. te pup, pa pa :))
  • Mona e in agonie nu mai dureaza mult si o baga in juriu la hells kitchen pe bisnca dragusanu sau mai rau pe viorel lis pentru a face si ei o audienta care sa nu fie descrisa pein cuvantul PENIBIL

Trimite un comentariu