Skip to main content

Revista Beau Monde are un nou redactor-şef. Dragoş Bucur, chef Patrizia Paglieri şi Jojo, premiaţi la Globurile de Cristal, eveniment al revistei de modă

 
Robert Ratiu, Beau Monde, Globurile de Cristal
Robert Ratiu, Beau Monde, Globurile de Cristal

Robert Ratiu, Beau Monde, Globurile de CristalBeau Monde, publicaţie editată de Burda, are un nou redactor-şef. Unul dintre cele mai longevive titluri din lumea revistelor glossy de modă și-a prezentat noul redactor-șef – Robert Ratiu, în cadrul evenimentului "Globurile de cristal".

Publicitate

Robert Ratiu se va ocupa, de acum înainte, de responsabilităţile editoriale ale revistei de modă, în locul Monicăi Neagu.

Robert este parte a echipei Beau Monde de șase ani la început îndeplinind rolul de redactor coordonator, iar mai apoi pe cel de redactor șef-adjunct.

Evenimentul Globurile de Cristal s-a desfăşurat aseară, în Bucureşti.

"Revista Beau Monde a creat premiile Globurile de Cristal acum 13 ani din nevoia de a gratifica aparițiile de succes de peste an și iesirile la rampa ale vedetelor, precum și inițiativele de succes din domeniul modei, televiziunii și avangardei artistice", se arată într-un comunicat al Burda Media.

Anul acesta Beau Monde a premiat cinci personalități pentru activitățile lor de peste an și pentru colaborările editoriale pe care le-a avut cu fiecare dintre ei.

Dragoş Bucur, chef Patrizia Paglieri şi Jojo, printre laureaţii Globurilor de Cristal

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, premianţii ediţiei de anul acesta a Globurilor de Cristal, un eveniment marca Beau Monde.

Designerul anului Veronica Zaharia / Parlor

Motivaţia revistei: "Rochiile create de cea aleasă de redacția Beau Monde pentru premiul Designerul anului demonstrează că este vorba despre cineva care știe ce vor femeile. Creațiile sale pot fi diafane, însă și curajoase, reușind să lase personalitatea celei care le poartă să dea nota finală, iar asta credem că este cel mai important atunci când vorbim despre design vestimentar".

Stil Feminin Malvina Cservenschi

Motivaţia: "Una dintre vedetele care reușește să ne impresioneze cu fiecare apariție a sa și-a făcut debutul la TV, unde am putut-o admira timp de zece ani, iar de mai bine de doi ani ne încântă cu bijuteriile pe care le creează".

Stil Masculin Dragoș Bucur

Motivaţia: "Dupa lungi deliberări toată lumea a fost de acord că cel ales să reprezinte stilul masculin este un exemplu din mai multe puncte de vedere. Are un aer relaxat cu o imagine constantă – pe care nu doar o dată a pus-o în slujba unor scopuri caritabile sau a folosit-o pentru a atrage atentia asupra unor probleme sociale. De curând îl putem vedea pe micul ecran într-o ipostază cu totul nouă și în cinematografe".

Star TV Patrizia Paglieri

Motivaţia: "Câteodată talentul, șarmul și prezența de spirit suplinesc lipsa experienței în fața camerelor de filmat și dau un plus de credibilitate. Vorbim, desigur, despre premiul Star TV, iar anul acesta revista Beau Monde a ales să îi ofere premiul unei prezențe proaspete și pline de haz".

Succesul anului Jojo - Cătălina Grama

Motivaţia: "A intrat în lumea showbizului la vârsta de 14 ani și de atunci nu încetează să ne surprindă. În ultimii ani am putut-o vedea atât pe micul, cât și pe marele ecran în ipostaze care de care mai amuzante, fiind totodată una dintre cele mai talentate actrițe de comedie de la noi".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus