Skip to main content

SURPRIZĂ. După Serviciul Român de Comedie, şi Dansează printre stele, scos înainte de vreme. Săptămâna viitoare, ultima ediţie

 
Juriu-Danseaza-printre-stele-28-octombrie_tv mania
Juriu-Danseaza-printre-stele-28-octombrie_tv mania

Foto: TV Mania
Foto: TV Mania

Publicitate

Danseaza printre stele, cu final grăbit. Antena 1 a decis ca emisiunea produsă de Mona Segall să se încheie săptămâna viitoare, comasând finala şi semifinala, deşi emisiunea ar fi trebuit să ajungă la final la sfârşitul lui decembrie.

„Conform strategiei de programming, săptămâna viitoare Antena 1 va difuza în aceeaşi ediţie atat semifinala, cât şi finala “Danseaza printre stele”, a declarat Diana Zamfirescu, PR Director la Antena Group, pentru paginademedia.ro.

Iniţial, pe acest subiect a scris Libertatea.

Show-ul Antenei 1 nu a excelat în audienţe. Lansat pe 6 octombrie, emisiunea a fost mutată, după numai trei ediţii, în serile de marţi.

De fiecare dată emisiunea s-a clasat după filmele de pe Pro TV. Începând cu debutul, când show-ul de peste patru ore a fost urmărit de un milion de persoane, clasându-se după Pro TV care a avut 1,7 milioane de persoane, după cum paginademedia.ro a scris AICI.  În cea de-a treia ediţie, show-ul de dans a coborât pe trei, la nivel naţional, fiind depăşit şi de Kanal D (cifrele, AICI).

Nici după mutarea în serile de marţi, show-ul nu a mers mai bine în audienţe. În urmă cu două săptămâni, emisiunea a fost pe locul trei, la nivel naţional şi urban şi pe doi pe urban (detalii, aici). Săptămâna trecută, show-ul a fost pe patru, în toată ţara şi la oraşe, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Reamintim că şi Serviciul Român de Comedie va ieşi din grilă după ediţia de mâine, după cum paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate, AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Salvarea Salvarea
    Schimbati toti - vandut trustul cat se mai poate, ca pierde si brand-ul...
  • cris cris
    Hahaha, pacat de Mona ca au imbarligat-o aia mai mici sa plece de la pro tv. Unul din ei este lionte( cu "l" mic) care e un nenorocit, pe el nu il da nimeni afara? e hotul, hotilor. Numai putea fura la protv si i-a imbarligat pe toti sa plece, cica la mai bine. Un neispravit care nu stie nimic decat sa fure si sa le-o traga la fraieri si fraiere.
  • Adi Adi
    E greu de gasit in istoria televiziunilor o teapa mai mare decat cea pe care si-a luat-o Antena cu fugarii de la Pro !! Am auzit ca pe la Intact au aprut multe indicatii catre,, loc de dat cu capu,,
  • Haha Haha
    Poate ar avea sanse, daca muta emisiunea joi (se termina serialul "Las fierbinti", vom avea doar filme).

Trimite un comentariu

sus