Skip to main content

TVR 2 va difuza, în premieră, un musical cu Jojo şi Claudiu Bleonţ

 
Jojo si Bleont
Jojo si Bleont

Jojo si BleontTVR 2 va difuza, în premieră, în această seară, un musical cu Jojo şi Claudiu Bleonţ. Producţia se numeşte "Secunda doi" va putea fi urmărită începând cu ora 20.10 şi la TVR HD.

Publicitate

Musicalul „Secunda doi” poartă semnătura regizorului artistic Constantin Dicu, după scenariul lui Ernest Fazekas.

Musicalul realizat de Casa de Producţie TVR poate fi urmărit de la aceeaşi oră şi online pe TVRplus.ro.

„Casa de Productie TVR vă provoacă la o nouă aventură. De această dată însă, vom explora un teritoriu neglijat, pe nedrept, foarte multă vreme. Cheia abordării noastre este dată de policromia şi de polifonia unui minunat univers, acela al teatrului liric. Îmi doresc să fie de bun augur!" (Demeter Andras, Coordonator cu atribuţii de Director al Casei de Producţie TVR)

Din distribuţia acestei producţii fac parte Claudiu Bleonţ, Cătălina Grama (Jojo), Ion Chelaru, Georgiana Vişan, Silvia Coman, Marius Nanău, Nicoleta Rusu, Monica Florescu, Eugen Constantinescu, Constantin Lupescu, Dragoş Roşu, alături de trupa de balet condusă de maestrul coregraf Cornel Popovici. Muzica originală este compusă de Ernest Fazekas şi de Marius Meragiu.

Povestea musicalului

Ana şi Marc sunt doi medici care participă la o conferinţă de prezentare a unui produs farmaceutic. Amândoi sunt căsătoriţi, au copii, sunt mulţumiţi, dar parcă le lipseşte ceva... Din prima secundă, Marc o abordează pe Ana şi de aici cei doi încep o serie de conversaţii despre viaţă, familie, monotonie, dor, dorinţă, superstiţii... Povestea lor se împarte între dorinţa de a mai trăi o aventură, doar pentru o noapte, şi teama de a nu complica lucrurile, de a-i răni pe cei dragi lor. Din aceeaşi secundă, totul se poate schimba...

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus