Skip to main content

VIDEO. Ogilvy&Mather, singura agenție românească care a câștigat un premiu cu un spot TV la London International Awards

 

Miracolul OgilvyOgilvy&Mather este prima agenție din România care a câștigă un premiu cu un spot TV la festivalul de creație London International Awards.

Publicitate

Agenția BBDO a fost desemnată rețeaua de publicitate a anului la festivalul din Londra.

La cea de a 29-a editie a festivalului de creație London International Awards (LIA), spotul „Miracolul” - creat de Ogilvy&Mather pentru promovarea Festivalului Internațional de Film de Animație Anim’Est – a câștigat trofeul Bronz în cadrul categoriei TV/Cinema/Online Film - Production & Post-Production – Direction și a fost totodată nominalizată în categoria TV/Cinema/Online Film – Entertainement.

Miracolul” - spot ce ilustreaza într-o manieră inedită puterea animației - este singura lucrare romaneasca care a intrat pe lista scurtă a festivalului și a primit un trofeu la London International Awards 2014 (LIA).

https://www.youtube.com/watch?v=WXG1u9VyRjc

LIA este unul dintre cele mai mari și mai cuprinzatoare festivaluri mondiale ce onorează anual lucrările legendare din publicitate, digital media, producție, design precum si muzică si sunet.

Aproape 15,000 de lucrari provenind din 80 de tari au fost evaluate de catre juriu global in aceasta editie si mai putin de 3% dintre intrari au reusit sa castige un premiu.

 

Ogilvy&Mather România

Ogilvy&Mather Romania face parte din reţeaua internaţională Ogilvy, parte a WPP, unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare la nivel mondial. Ogilvy&Mather România oferă servicii de comunicare integrată - publicitate, relaţii publice, activare de brand si shopper marketing, servicii de marketing digital precum şi strategie şi cumpărare de media - prin agenţiile sale specializate.

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu