Skip to main content

VIDEO. Patru spoturi românești, la Noaptea Devoratorilor de Publicitate. Vezi care sunt cele reclamele selectate

 

NDPÎn cele șapte ore de program interactiv din Noaptea Devoratorilor de Publicitate, pasionații de reclame vor viziona patru calupuri de spoturi, dezbatute cot la cot cu un specialist în comunicare.

Publicitate

Jean-Marie Boursicot, creatorul conceptului Noaptea Devoratorilor de Publicitate, a ales patru spoturi românești incluse în programul internațional al evenimentului organizat în peste 40 de țări.

Evenimentul se desfășoară mâine, în București, de la ora 20.00, la Sala Polivalentă.

În seria succeselor internaționale ale agențiilor de creație din România se înscriu spotul publicitar „Cainii”, creat pentru Politia Romana si semnat de Next Advertising, „Depeche Cava d'oro Mode” (creație Papaya Advertising), „Basculanta” pentru Ciuc, de care s-a ocupat echipa de creatie 23 Communication Ideas și o reclamă pentru Carpatina.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, reclamele românești care vor ajunge în 40 de țări prin evenimentul Noaptea Devoratorilor de Publicitate.

Spot: Câinii pentru Politia Rutiera, Agenția Next Advertising

https://www.youtube.com/watch?v=mjc2W88svyk

Spot: „Depeche Cava d'oro Mode”, creatie Papaya Advertising

http://www.youtube.com/watch?v=5ptTKMR8CBo

Spot: „Basculanta” pentru Ciuc, de care s-a ocupat echipa de creatie 23 Communication Ideas

http://www.youtube.com/watch?v=dhi7Yrr0zWc

Campania de relansare a brandului Carpatina, de care s-a ocupat echipa de creatie 23 Communication Ideas

https://www.youtube.com/watch?v=IOqBr0XVBck

Cea de-a 19-a editie a Noptii Devoratorilor de Publicitate va fi moderata de Razvan Popescu si Flick, vedetele Radio ZU. După show-ul sustinut de DJ Cosmin Cojocaru în deschidere, atmosfera va fi intretinuta de concerte marca What's Up și Jagermeister Brass Band.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Anul trecut a fost ultima Noapte a Devoratorilor de Publicitate la care am participat. Locatia oribila, coada imensa, selectie execrabila de reclame. Avea sens inainte de aparitia YouTube. Acum vad ca refolosesc o locatie la fel de oribila. Trist.

Trimite un comentariu