Skip to main content

Viorel Ilişoi, fostul ziarist de la Jurnalul Naţional, îşi lansează mâine cartea "Necunoscutul Mihai Codreanu", la Bucureşti

 
Viorel Ilişoi
Viorel Ilişoi

Viorel IlişoiViorel Ilişoi, fostul ziarist de la Jurnalul Naţional, îşi lansează mâine volumul „Necunoscutul Mihai Codreanu” , la librăria Bastilia, din Bucureşti (Piaţa Romană).

Publicitate

Reamintim că la jumătatea lunii trecute ziaristul a fost dat afară de la Jurnalul Naţional, publicaţie la care a scris ultimii cinci ani.

Viorel Ilişoi a spus, într-un interviu acordat Paginademedia.ro, că după plecarea de la cotidianul trustului Intact se va ocupa cu lansarea unor cărţi scrise de mai multă vreme, dar nepublicate până acum.

"Am câteva cărţi gata scrise, reportaje, proză, roman. Nu le-am lansat până acum pentru că nu am considerat că e ceva de capul lor. O să public una câte una. Pe rând, ca să nu se plictisească lumea de mine", a declarat jurnalistul în interviul publicat de Paginademedia.ro.

ActiveWatch, despre cartea lui Viorel Ilişoi:

"O carte despre care s-au spus şi s-au scris lucruri frumoase şi exagerat de frumoase, dar încă nu s-a stabilit ce e: reportaj literar, roman, eseu, istorie literară. Criticul Luminiţa Corneanu şi poetul Florin Iaru vor încerca să lămurească dilema, auditoriul îşi va spune şi el părerea. Iar autorul va povesti aventura acestei cărţi", potrivit blogului ActiveWatch (FreeEx).

Despre Viorel Ilişoi

Ilişoi a debutat ca ziarist în anul 1990 şi a scris, pe rând, la Atitudinea (1990-1991), Timpul (1991-1998), Naţional (1998-2003), Cotidianul (2004-2009) şi Jurnalul Naţional (din octombrie 2009 până în 10 oct. 2014).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anca anca
    Ilisoi e angajat la Viata libera Galati
  • Ionela Ionela
    "Despre Vlad Ilișoi", e Viorel, bre.

Trimite un comentariu

sus