Skip to main content

Viorel Ilișoi, fostul ziarist de la Jurnalul Național, își lansează mâine cartea "Necunoscutul Mihai Codreanu", la București

 

Viorel IlișoiViorel Ilișoi, fostul ziarist de la Jurnalul Național, își lansează mâine volumul „Necunoscutul Mihai Codreanu” , la librăria Bastilia, din București (Piața Romană).

Publicitate

Reamintim că la jumătatea lunii trecute ziaristul a fost dat afară de la Jurnalul Național, publicație la care a scris ultimii cinci ani.

Viorel Ilișoi a spus, într-un interviu acordat Paginademedia.ro, că după plecarea de la cotidianul trustului Intact se va ocupa cu lansarea unor cărți scrise de mai multă vreme, dar nepublicate până acum.

"Am câteva cărți gata scrise, reportaje, proză, roman. Nu le-am lansat până acum pentru că nu am considerat că e ceva de capul lor. O să public una câte una. Pe rând, ca să nu se plictisească lumea de mine", a declarat jurnalistul în interviul publicat de Paginademedia.ro.

ActiveWatch, despre cartea lui Viorel Ilișoi:

"O carte despre care s-au spus și s-au scris lucruri frumoase și exagerat de frumoase, dar încă nu s-a stabilit ce e: reportaj literar, roman, eseu, istorie literară. Criticul Luminița Corneanu și poetul Florin Iaru vor încerca să lămurească dilema, auditoriul își va spune și el părerea. Iar autorul va povesti aventura acestei cărți", potrivit blogului ActiveWatch (FreeEx).

Despre Viorel Ilișoi

Ilișoi a debutat ca ziarist în anul 1990 și a scris, pe rând, la Atitudinea (1990-1991), Timpul (1991-1998), Național (1998-2003), Cotidianul (2004-2009) și Jurnalul Național (din octombrie 2009 până în 10 oct. 2014).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu