Skip to main content

What's Up vine la Noaptea Devoratorilor de Publicitate. La eveniment participă și creatorul conceptului, Jean Marie Boursicot

 

NOAPTEA DEVORATORILOR DE PUBLICITATECreatorul conceptului celei mai lungi nopți dedicate reclamelor de calitate, Jean-Marie Boursicot, participă la cea de-a 19-a ediție a Nopții Devoratorilor de Publicitate.

Publicitate

Evenimentul se desfășoră, vineri, în București, pe parcursul a șapte ore, iar anul acesta stă sub semnul interactivității.

Calupurile de publicitate de la Noaptea Devoratorilor vor fi în acest an întrerupte de un concert susținut de What's UP.

Evenimentul, care începe la ora 20.00, se va desfășura la Sala Polivalentă din București și are ca temă "Curățenia generală". Noaptea Devoratorilor de Publicitate se organizează în peste 40 de țări din întreaga lume.

CONCERT. Proiecțiile publicitare despre “Curățenie generală” din viața proprie și din societate nu sunt singura atracție a serii. DJ Cosmin Cojocaru, Producător Radio Zu, deschide Noaptea din acest an. Vedetele Radio ZU Razvan Popescu si Flick întrețin atmosfera în calitate de MC, iar What's Up este pregătit să susțină un concert.

Participanții pot face și ei reclamă la numite produse

Devoratorii vor fi invitați să guste noile Milka Tuc și Milka Lu și să le facă publicitate, în schimbul unui bilet dus-intors, cazare și pass de acces la un festival de profil.

Mai multe detalii despre cum pot fi achiziționate biletele găsiți pe pagina evenimentului, devoratori.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu