Skip to main content

ZF face 16 ani. "Împliniți-vă visul!", mesajul redactorului-șef la moment aniversar

 

ZF 16 ani

Publicitate

Ziarul Financiar, publicație editată de Mediafax Group, împlineşte astăzi 16 ani de la prima apariție și vine cu o primă pagină specială.

"Ziarul Financiar este de 16 ani în fiecare zi energie aşternută pe hârtie, de 15 ani pe ecranele calculatoarelor, de 10 ani pe mobil, de 4 ani pe ecranele tabletelor şi de 3 ani în direct, la emisiunile ZF Live. (...) E o nouă lume. Sunt idei care aleargă înaintea noastră. 16 ani. E timpul viselor. Împliniţi-vă visul!", spune Sorin Pâslaru, redactorul-șef al publicației de business deținută de Adrian Sârbu, fondatorul postului Pro TV.

Ziarul Financiar este cumpărat, în medie pe ediție, de peste 8.500 de persoane, potrivit celui mai recent raport al Biroului Român de Audit Transmedia, realizat în perioada aprilie - iunie 2014.

Astfel, publicația editată de Mediafax Group, este cel mai citit ziar de business.

Ce spune Sorin Pâslaru, redactor-șef al Ziarului Financiar pe prima pagină a ediției de astări, la 16 ani de la prima apariție.

" - Ziarul Financiar împlineşte astăzi 16 ani împreună cu voi, cititorii noştri, vârsta la care oamenii descoperă lumea aşa cum e. Iluziile se risipesc, visele prind viaţă. (...) La 16 ani, nimic nu este utopie, ci doar o realitate care aşteaptă să fie descoperită.

Aşa cum voi vă descoperiţi de 16 ani în ZF propriile vise realizate: un lanţ de magazine de materiale de construcţii cu afaceri de 600 de milioane de euro, o fabrică de îngheţată sau de medicamente, o platformă de comerţ electronic, un antivirus care să se vândă în toată lumea sau, de ce nu, un ziar.

- Sau visul de a conduce o întreprindere cu o capitalizare bursieră de 5 miliarde de euro de care depind 5% din încasările bugetare ale ţării. Sau visul de a coordona la nivel mondial un brand cu vânzări de miliarde de euro.

- După 25 de ani de la Revoluţie, România devine o ţară de antreprenori, oamenii au curaj să-şi înceapă propriile afaceri şi sunt sute de tineri întreprinzători care nu au fost niciodată angajaţi, ci şi-au început afacerea încă de pe băncile liceului.

Eliminarea barierelor de comunicare şi de acces la consumatori prin infrastructura de comunicaţii a dat posibilitatea tinerilor să-şi iniţieze afaceri nu numai pentru România, ci la nivel mondial.

 

E o nouă lume. Sunt idei care aleargă înaintea noastră. 16 ani. E timpul viselor. Împliniţi-vă visul!"

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu