Skip to main content

Antena 1 și-a ales un nou protagonist pentru emisiunea "Burlacul"

 

Burlacul AndreiAntena 1 continuă seria realityshow-ului "Burlacul". Televiziunea din Băneasa și-a ales un nou protagonist pentru cel de-al cincilea sezon al emisiunii, care va fi difuzat începând din luna ianuarie 2015.

Publicitate

Noua vedetă a shwo-ului "Burlacul" este fotomodelul Andrei Andrei, "care a fost împiedicat de carieră să își întemeieze o familie", după cum se arată într-un comunicat de presă al Antenei 1.

Gazda ultimului sezon al emisiunii a fost Cătălin Botezatu, el însuși un fost "burlac". Botezatu a intrat, din această toamnă, în echipa Kanal D unde încă filmează pentru emisiunea "Supermodels by Catalin Botezatu".

Antena 1 nu a făcut nicio referire la viitorul amfitrion al emisiunii, ar formatul show-ului nu a suferit multe modificări.

Nu mai puțin de 20 de tinere încearcă să-l seducă pe burlac, în cazul de față Andrei. Dintre acestea doar zece vor pleca într-o "tabără" cu scopul de a-l câștiga pe burlac. Câte o concurentă va fi eliminată la finalul fiecărei ediții, dar pot exista și răsturnări de situație, astfel încât "burlacul" să elimine mai multe concurente în același timp sau chiar niciuna.

AUDIENȚE DIVERTISMENT 2013. Emisiunea "Burlacul" s-a clasat în 2013 pe locul 20 în topul audiențelor anuale și pe locul zece în clasamentul emisiunilor de divertisment de la Antena 1. Show-ul prezentat anul trecut de Cătălin Botezatu a înregistrat o audiență medie de aproape un milion de telespectatori din întreaga țară, potrivit unei analize realizate de Paginademedia.ro.

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Amfitrionul e Mantea. Sau cel putin asa dadea de inteles cand aparea pe la emisiunile tabloid si spunea ca e ocupata cu filmarile de la Burlacul

Trimite un comentariu