Skip to main content

Bătălia finală a culinarelor: Hell's Kitchen își alege câștigătorul, MasterChef a ajuns la etapa semifinalei

 

Screen Shot 2014-12-22 at 1.13.25 PM
În această seară va avea loc ultima confruntare dintre show-urile MasterChef și Hell's Kitchen. Emisiunea culinară de la Antena 1 își va desemna câștigătorul, în timp ce Pro TV va difuza semifinala celui de-al cincilea sezon MasterChef.

Publicitate

Marea finală a show-ului culinar de la Pro TV va avea loc mâine, de la ora 20.30.

Despre FINALA HELL'S KITCHEN:

În această seară, de la ora 20.30, Antena 1 va difuza finala "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor". Din cei 20 de concurenți intrați în cursa pentru marele premiu, în valoare de 80.000 de euro, numai doi își dor disputa trofeul Hell's Kitchen.

Cătălin Badici și Tavi Oprea sunt cei doi finaliști ai primului sezon, care a fost jurizat de foștii masterchefi de la Pro TV (Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea).

Cei doi finaliști vor avea la dispoziție o echipă formată din foștii concurenții cu care să țină un ultim service în ultimul Hell's Kitchen.

CONFRUNTARE. Pe intervalul celor două emisiuni culinare, de la Antena 1 și Pro TV, postul Kanal D va difuza astăzi serialul turcesc "Trădarea" (20.00 - 22.30) și partea I din filmul "Iosif". Iar Prima TV a programat filmul "Operațiunea de salvare" și Mondenii (redifuzare).

AUDIENȚE. MasterChef a fost lider în majoritatea confruntărilor sale cu Hell's Kitchen, în ciuda plecării chefilor Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea la Antena 1.

De foarte multe ori, show-ul de la Pro TV a avut audiențe duble față de emisiunea concurentă de la Antena 1.

Anul trecut, show-ul MasterChef, care îi avea în juriu pe actualii chefi de la Hell's Kitchen (Antena1), se clasa pe locurile patru și cinci (Proba celebrității) în topul emisiunilor de divertisment, potrivit unei analize realizate de Paginademedia.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Si azi cred ca HK o sa fie pe locul trei pe national si urban.
    E bine ca macar acum sa avem un film inspirat din Biblie ,cu toate ca nu cu Iisus,si desi turcii sunt musulmani ne dau filme crestine,cred ca e de laudat. Macar din cand in cand sa zic si eu "Imi place Kanal D!" .

Trimite un comentariu