Skip to main content

CAMPANIE ANTENA 1. Daniel Osmanovici a reuşit să stea 37 de ore în direct pentru o cauză nobilă, "Maraton pentru Kassandra"

 
Daniel Osmanovici
Daniel Osmanovici

Daniel OsmanoviciRealizatorul TV Daniel Osmanovici a reuşit să stea 37 de ore în direct, timp în care a avut 73 de invitaţi şi a adunat circa 120.000 de euro pentru cauza Kassandrei, o fetiţă care suferă de osteomielită şi care va merge la Paris pentru operaţia cu numărul 37.

Publicitate

Transmisia live maraton a putut fi urmărită pe site-ul creat special pentru această acţiune (maraton.observator.tv), iar Daniel Osmanovici a intervenit de mai multe ori pe Antena 1.

Maraton pentru Kassandra” este un demers iniţiat de echipa Observator de ziua Antenei 1, pe 29 noiembrie, în cadrul campaniei ”Vreau să ajut” a Fundaţiei Mereu Aproape.

Începând cu 29 noiembrie, ora 6 dimineaţa, Daniel Osmanovici a intrat în direct unde a şi rămas timp de 37 de ore, mânat de dorinţa de a o ajuta pe Kassandra la cea de-a 37-a operaţie.

”Am reuşit să stau 37 de ore si 11 minute în direct, secundele nu mai contează. Şi DA, a fost mai greu decât m-am aşteptat, pentru că a sta treaz poate nu e greu, dar să stai treaz şi să vorbeşti coerent e greu. (...) După 37 de ore... sacoul a cedat”, povesteşte Daniel, ”două cămăşi asemenea, două laptopuri, telefonul l-am încărcat de două ori, am ”mers” în 10 metri pătraţi (cred) vreo 10 kilometri, aşa că la final mi-am luat fetiţa în braţe şi am plecat la somn”, spune prezentatorul de la Observator.

364.540 de vizitatori unici a înregistrat site-ul special creat pentru această campanie (maraton.observator.tv) pe perioada transmisiunii, potrivit unui comunicat de presă al Antenei 1.

Despre Kassandra

Kassandra este un copil care a fost abandonat de mamă, torturat de bunică şi care acum se luptă pentru viaţă în noua familie a fostului fotbalist Iosif Rotariu. Până la 4 ani, Kassandra a fost arsă cu acid, bătută, înfometată şi aruncată de la etaj. Abandonată de mamă şi chinuită de propria bunică, fetiţa este acum fiica adoptivă a fostului internaţional Iosif Rotariu. Fetiţa suferă de osteomielită.

La 10 ani a trecut deja prin 36 de operaţii, iar acum, în urma campaniei ”Maraton pentru Kassandra”, va merge la Paris pentru operaţia cu numărul 37.

Cu ocazia acestui maraton, alţi doi copii vor primi ajutor in cadrul campaniei, pentru a ajunge la tratamente medicale în străinătate.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus