Skip to main content

CAMPANIE ANTENA 1. Daniel Osmanovici a reușit să stea 37 de ore în direct pentru o cauză nobilă, "Maraton pentru Kassandra"

 

Daniel OsmanoviciRealizatorul TV Daniel Osmanovici a reușit să stea 37 de ore în direct, timp în care a avut 73 de invitați și a adunat circa 120.000 de euro pentru cauza Kassandrei, o fetiță care suferă de osteomielită și care va merge la Paris pentru operația cu numărul 37.

Publicitate

Transmisia live maraton a putut fi urmărită pe site-ul creat special pentru această acțiune (maraton.observator.tv), iar Daniel Osmanovici a intervenit de mai multe ori pe Antena 1.

Maraton pentru Kassandra” este un demers inițiat de echipa Observator de ziua Antenei 1, pe 29 noiembrie, în cadrul campaniei ”Vreau să ajut” a Fundației Mereu Aproape.

Începând cu 29 noiembrie, ora 6 dimineața, Daniel Osmanovici a intrat în direct unde a și rămas timp de 37 de ore, mânat de dorința de a o ajuta pe Kassandra la cea de-a 37-a operație.

”Am reușit să stau 37 de ore si 11 minute în direct, secundele nu mai contează. Și DA, a fost mai greu decât m-am așteptat, pentru că a sta treaz poate nu e greu, dar să stai treaz și să vorbești coerent e greu. (...) După 37 de ore... sacoul a cedat”, povestește Daniel, ”două cămăși asemenea, două laptopuri, telefonul l-am încărcat de două ori, am ”mers” în 10 metri pătrați (cred) vreo 10 kilometri, așa că la final mi-am luat fetița în brațe și am plecat la somn”, spune prezentatorul de la Observator.

364.540 de vizitatori unici a înregistrat site-ul special creat pentru această campanie (maraton.observator.tv) pe perioada transmisiunii, potrivit unui comunicat de presă al Antenei 1.

Despre Kassandra

Kassandra este un copil care a fost abandonat de mamă, torturat de bunică și care acum se luptă pentru viață în noua familie a fostului fotbalist Iosif Rotariu. Până la 4 ani, Kassandra a fost arsă cu acid, bătută, înfometată şi aruncată de la etaj. Abandonată de mamă şi chinuită de propria bunică, fetița este acum fiica adoptivă a fostului internaţional Iosif Rotariu. Fetița suferă de osteomielită.

La 10 ani a trecut deja prin 36 de operaţii, iar acum, în urma campaniei ”Maraton pentru Kassandra”, va merge la Paris pentru operația cu numărul 37.

Cu ocazia acestui maraton, alți doi copii vor primi ajutor in cadrul campaniei, pentru a ajunge la tratamente medicale în străinătate.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu