Skip to main content

Cine sunt cei cercetați în dosarul MediaPro

 
Cine sunt cei cercetați în dosarul MediaPro
studiourile mediapro_foto Adevarul

studiourile mediapro_foto Adevarul
Sursa foto: Adevarul

Publicitate

EXCLUSIV. Mai mulți șefi financiari și directori din cadrul Studiourilor MediaPro au fost reținuți după audierile de ieri, făcute de procurorii Parchetului Capitale. 11 dintre cei 32 de suspecți audiați au ajuns astfel în arest.

Printre cei audiați s-au numărat și Andrei Boncea, soțul Loredanei Groza, fost șef al MediaPro Pictures și un apropiat al lui Adrian Sârbu. Boncea nu a fost reținut, el părăsind sediul Parchetului ieri, noaptea târziu.

Paginademedia.ro prezintă, în premieră, 10 dintre cei reținuți, potrivit informațiilor obținute de la surse din cadrul Poliției:

 

- Medeleanu Corina - director financiar studiourile mediapro

-Andreea Stănculeanu - chief operating officer la studiourile Mediapro.

- Eugenia Bălan - director în cadrul Studiourilor.

- Ion Cosmin Andrei - fost director în cadrul studiourilor și fiul Ruxandrei Ion. Cosmin Ion, fost șef al MediaPro Entertainment, a părăsit grupul Pro, alături de mama sa, în luna februarie a acestui an, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

- Lucia Adăscăliței - Analist financiar MediaPro, în perioada decembrie 2007 - martie 2014, potrivit informațiilor postate pe contul de LikedIn.

 - Dănuț Puiu

- Elena Niță

- George Dinu

Vâju Silviu 

- Mihai Toderiuc - director operațional la Studiourile MediaPro. El are o experiență în cadrul grupului Pro ce începe din anii 2000. Toderiuc a fost inclusiv Business Manager în cadrul Central Europnean Media Enterprises (CME), compania-mamă a Pro TV, potrivit informațiilor de pe contul de LinkedIn.

Alte 11 persoane au fost reținute în această vară în dosarul de evaziune fiscală în care sunt implicați mai mulți angajați ai Studiourilor MediaPro, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Printre aceștia s-au numărat și Vlad Panaitescu, fost șef al decorurilor din Buftea.

Vlad Panaitescu coordona echipele care s-au ocupat de decorurile pentru marile producții ale Pro TV Românii au talent și Dansez pentru tine, dar și pentru filmele turnate pe platourile de la Buftea.

Lista lor:

1. Panaitescu Vlad Ioan

2. Bilciurescu Tudorel

3. Șoachete Valentin

4. Dorobanțu Silviu Ștefan

5. Petchi Roxana

6. Tudor Ion

7. Vișinescu Mihai

8. Răileanu Dan Cristian

9. Răduțiu Răzvan Adrian

10. Calapereanu Elena

11. Prescure Puiu

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Niste retardati toti dupa cum am vazut din referatul procurorilor, au fost calici puteau verifica macar firmele pe care furau banii CME-ului!!!
  • nu mai luati de bune ce scrie pe linkedin, faceti o favoare impostorilor. de exemplu Silviu Viju are mai multa experienta in mediapro decit 7 toderiuci plus doua adascalite

Trimite un comentariu