Skip to main content

CNA a prelungit licenţa Euforia TV. Postul vrea să introducă în grilă mai multe reality-show-uri. Dana Săvuică şi Nicoleta Vascan, dorite de post

 
Euforia
Euforia

EuforiaConsiliul Naţional al Audioviziualului a aprobat, în şedinţa de astăzi, solicitarea făcută de Antena Group privind prelungirea licenţei audiovizuale a postului Euforia Lifestyle TV.

Publicitate

Solicitarea de prelungire a primit şase voturi "pentru" şi două împotrivă (Valentin Jucan şi Laura Georgescu). Odată cu această prelungire de licenţă, Consiliul a votat şi modificarea structurii de programe a postului deţinut de Antena Group.

Reprezentanţii postului Euforia au spus că intenţionează să difuzeze mai multe ştiri de lifestyle, viaţă mondenă, sănătate, dezvoltare personala şi evenimente culturale.

Acesta a mai spus că printre persoanele pe care le-ar dori ca prezentatoare ale noilor emisiuni de la Euforia se numără Dana Savuică (design şi modeling), Nicoleta Vascan (psiholog) şi Irina Cordoneanu (o jurnalista care a lucrat la Antena 2).

Florin Nicoară, channel manager la Euforia TV, le-a spus membrilor CNA că postul pe care îl reprezintă îşi propune să realizeze şi câteva emisiuni de tip reality-show.

"Vrem să producem un tip de reality-show în sensul că vom prezenta diverse meserii şi cariere. Un exemplu ar fi "Secretele frumuseţii", în care vom intra în amănunt în zona de frumuseţe şi cosmetice. Vom încerca să răspundem la întrebări precum: ce înseamnă o carieră, daca este sau nu o direcţie pentru anumite categorii de oameni s.a.

O alta zonă pe care vrem să o abordăm e un proiect de tip dating show în care datingul se adresează unor femei cu varsta de peste 40 de ani, femei care au reuşit să-si crească singure copilul şi acum îşi doresc un partener".

Monica Gubernat, membru CNA, a subliniat faptul că nu îşi doreşte ca Euforia TV să prezinte, după ce obţine prelungirea de licenţă, femeia în ipostaze degradante, aşa cum face Antena Stars.

"Va fi o contrapondere la Antena Stars? Pentru că ce face Antena Stars este degradant pentru femei. Sper că nu veţi prezenta femeia doar ca posesoare de sâni şi fund. Deja îmi este jenă că v-am dat votul pentru Antena Stars", le-a spus Monica Gubernat reprezentanţilor Antena Group.

Florin Nicoara, channel manager Euforia:

"Avem deja o istorie de nouă ani şi ceea ce facem noi e o încercare curajoasă, pentru ca nu mereu atragem mase mari de public cu emisiunile noastre, dar ne încăpăţânăm sa rămânem în această zona în care cariera poate fi împletită cu viaţa de familie, o viata care ţine de dezvoltarea personală s.a."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mon mon
    Geo, Euforia este unul dintre putinele canale care au crescut constant in ultimii ani, fara tabloid, fara senzational. Doar cu seriale, care sunt chiar bune!
  • geo geo
    Este un post cu audiența simbolică. Nu m-aș mira să îi schimbe profilul, peste ceva vreme.

Trimite un comentariu

sus