Skip to main content

CNA a prelungit licența Euforia TV. Postul vrea să introducă în grilă mai multe reality-show-uri. Dana Săvuică și Nicoleta Vascan, dorite de post

 

EuforiaConsiliul Național al Audioviziualului a aprobat, în ședința de astăzi, solicitarea făcută de Antena Group privind prelungirea licenței audiovizuale a postului Euforia Lifestyle TV.

Publicitate

Solicitarea de prelungire a primit șase voturi "pentru" și două împotrivă (Valentin Jucan și Laura Georgescu). Odată cu această prelungire de licență, Consiliul a votat și modificarea structurii de programe a postului deținut de Antena Group.

Reprezentanții postului Euforia au spus că intenționează să difuzeze mai multe știri de lifestyle, viață mondenă, sănătate, dezvoltare personala și evenimente culturale.

Acesta a mai spus că printre persoanele pe care le-ar dori ca prezentatoare ale noilor emisiuni de la Euforia se numără Dana Savuică (design și modeling), Nicoleta Vascan (psiholog) și Irina Cordoneanu (o jurnalista care a lucrat la Antena 2).

Florin Nicoară, channel manager la Euforia TV, le-a spus membrilor CNA că postul pe care îl reprezintă își propune să realizeze și câteva emisiuni de tip reality-show.

"Vrem să producem un tip de reality-show în sensul că vom prezenta diverse meserii și cariere. Un exemplu ar fi "Secretele frumuseții", în care vom intra în amănunt în zona de frumusețe și cosmetice. Vom încerca să răspundem la întrebări precum: ce înseamnă o carieră, daca este sau nu o direcție pentru anumite categorii de oameni s.a.

O alta zonă pe care vrem să o abordăm e un proiect de tip dating show în care datingul se adresează unor femei cu varsta de peste 40 de ani, femei care au reușit să-si crească singure copilul și acum își doresc un partener".

Monica Gubernat, membru CNA, a subliniat faptul că nu își dorește ca Euforia TV să prezinte, după ce obține prelungirea de licență, femeia în ipostaze degradante, așa cum face Antena Stars.

"Va fi o contrapondere la Antena Stars? Pentru că ce face Antena Stars este degradant pentru femei. Sper că nu veți prezenta femeia doar ca posesoare de sâni și fund. Deja îmi este jenă că v-am dat votul pentru Antena Stars", le-a spus Monica Gubernat reprezentanților Antena Group.

Florin Nicoara, channel manager Euforia:

"Avem deja o istorie de nouă ani și ceea ce facem noi e o încercare curajoasă, pentru ca nu mereu atragem mase mari de public cu emisiunile noastre, dar ne încăpățânăm sa rămânem în această zona în care cariera poate fi împletită cu viața de familie, o viata care ține de dezvoltarea personală s.a."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Geo, Euforia este unul dintre putinele canale care au crescut constant in ultimii ani, fara tabloid, fara senzational. Doar cu seriale, care sunt chiar bune!

Trimite un comentariu