Skip to main content

David Fincher va regiza un sitcom pentru HBO, inspirat din experienţa ca regizor de clipuri muzicale

 
David Fincher
David Fincher

Foto: The Guardian
Foto: The Guardian

Publicitate

Cineastul David Fincher va realiza un serial de comedie pentru HBO, bazat pe experienţa sa ca regizor de videoclipuri muzicale din anii 1980, scrie Mediafax.

Potrivit deadline.com, David Fincher va regiza serialul Living On Video, un sitcom cu episoade de jumătate de oră, bazat pe o ideea originală a sa.

Acţiunea va fi plasată în Los Angeles, în anul 1983, iar protagonist va fi Bobby, un tânăr care renunţă la facultate şi obţine o slujbă ca asistent personal într-o companie care produce videoclipuri muzicale, potrivit nme.com.

Scenariul a fost scris de Rich Wilkes şi Bob Stevenson, iar procesul de selectare a actorilor este în desfăşurare, dar HBO nu a aprobat oficial proiectul.

David Fincher, în vârstă de 52 de ani, autor al unor filme de succes precum Se7en, Fight Club - Sala de lupte/ Fight Club, I se spunea Zodiac/ Zodiac şi Fata dispărută/ Gone Girl, a regizat şi o serie de videoclipuri pentru vedete precum Michael Jackson, Madonna, Jody Watley, Neneh Cherry şi George Michael. Cel mai recent clip muzical semnat de Fincher este cel pentru piesa "Suit and Tie" a lui Justin Timberlake.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus