Skip to main content

EXCLUSIV. Tot departamentul de PR al Prima TV a fost concediat

 
prima tv
prima tv

Cristi Burci - Sursa foto: QMagazine.ro
Cristi Burci - Sursa foto: QMagazine.ro

Publicitate

Prima TV a restructurat complet departamentul de PR. Toţi angajaţii care se ocupau de PR-ul postului deţinut de Cristian Burci au fost concediaţi la sfârşitul săptămânii trecute, când au primit preavizul.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, explicaţia dată celor concediaţi nu a ţinut de profesionalismul acestora, ci de problemele financiare ale staţiei şi de intenţia postului TV de a-şi externaliza serviciile de PR.

Concedierile i-au vizat pe toţi cei cinci oameni de la departementul de PR, inclusiv şefa acestei zone, Magda Istrate. Ea lucra la Prima TV din 2003 şi era cea mai veche angajată a departamentului.

Contactată de Paginademedia.ro, Magda Istrate nu a comentat informaţiile.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • hahahahha! "informația din evenimentul zilei a fost infirmata de Antena 3, in direct la Sinteza zilei, în această seară." si de ce ar trebui sa-i cred pe aia de la sinteza zilei? :) s-au remarcat, cumva, de-a lungul timpului prin adevarurile emise sau e exact invers? :) cand marii mitomani ai media, corifeii antenei 3, iti spun ca arati bine inseamna ca esti pe moarte! gadea este tatal lui azi spun una, maine neg ce-am spus azi! zici ca-i ruda cu ponta!
  • informația din evenimentul zilei a fost infirmata de Antena 3, in direct la Sinteza zilei, în această seară.
  • Eu nu mai inteleg nimic. In evenimentul zilei de azi scrie ca e pe cale sa cumpere Antenele!!!!! Deci omu' are bani-dar nu pentru angajati. De fapt abandoneaza Prima, asa cum a mai facut si cu alte afaceri, lasa gauri de milioane de euro si oameni care au de luat bani si cumpara vaci tinere de muls! AFACERIST DOM'LE!
  • Vaaaaai, pai nu mai are din banii aia obtinuti in vremea cand era traficant de copii in hotelurile de la periferia Bucurestiului ??? Asa cevaaaaa, hai ca imi vine sa plang :). Sa nu uitam superbul filmulet cu Burci, acum 24 de ani, negociind pretul copiilor orfani, asa cum face orice "mogul" adevarat :)) nu ? Superb filmuletul ;) https://www.youtube.com/watch?v=MMJoXvlebNQ
  • lui burci ii trebuie un pr bun pentru puscaria pe care o sa o faca cu mitrea in dosarul cfr

Trimite un comentariu

sus