Skip to main content

EXCLUSIV. Tot departamentul de PR al Prima TV a fost concediat

 
prima tv
prima tv

Cristi Burci - Sursa foto: QMagazine.ro
Cristi Burci - Sursa foto: QMagazine.ro

Publicitate

Prima TV a restructurat complet departamentul de PR. Toţi angajaţii care se ocupau de PR-ul postului deţinut de Cristian Burci au fost concediaţi la sfârşitul săptămânii trecute, când au primit preavizul.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, explicaţia dată celor concediaţi nu a ţinut de profesionalismul acestora, ci de problemele financiare ale staţiei şi de intenţia postului TV de a-şi externaliza serviciile de PR.

Concedierile i-au vizat pe toţi cei cinci oameni de la departementul de PR, inclusiv şefa acestei zone, Magda Istrate. Ea lucra la Prima TV din 2003 şi era cea mai veche angajată a departamentului.

Contactată de Paginademedia.ro, Magda Istrate nu a comentat informaţiile.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    hahahahha! "informația din evenimentul zilei a fost infirmata de Antena 3, in direct la Sinteza zilei, în această seară." si de ce ar trebui sa-i cred pe aia de la sinteza zilei? :) s-au remarcat, cumva, de-a lungul timpului prin adevarurile emise sau e exact invers? :) cand marii mitomani ai media, corifeii antenei 3, iti spun ca arati bine inseamna ca esti pe moarte! gadea este tatal lui azi spun una, maine neg ce-am spus azi! zici ca-i ruda cu ponta!
  • anca anca
    exact. avea?:))))
  • Ionut Ionut
    Pai daca scrie in Evz inseamna ca e adevarat. Nu?!!!
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    informația din evenimentul zilei a fost infirmata de Antena 3, in direct la Sinteza zilei, în această seară.
  • mihai mihai
    Prima tv avea PR? Wow! Cu ce se ocupa ?
  • marcel marcel
    Eu nu mai inteleg nimic. In evenimentul zilei de azi scrie ca e pe cale sa cumpere Antenele!!!!! Deci omu' are bani-dar nu pentru angajati. De fapt abandoneaza Prima, asa cum a mai facut si cu alte afaceri, lasa gauri de milioane de euro si oameni care au de luat bani si cumpara vaci tinere de muls! AFACERIST DOM'LE!
  • EVELYNE EVELYNE
    Vaaaaai, pai nu mai are din banii aia obtinuti in vremea cand era traficant de copii in hotelurile de la periferia Bucurestiului ??? Asa cevaaaaa, hai ca imi vine sa plang :). Sa nu uitam superbul filmulet cu Burci, acum 24 de ani, negociind pretul copiilor orfani, asa cum face orice "mogul" adevarat :)) nu ? Superb filmuletul ;) https://www.youtube.com/watch?v=MMJoXvlebNQ
  • Baby Broker Baby Broker
    lui burci ii trebuie un pr bun pentru puscaria pe care o sa o faca cu mitrea in dosarul cfr

Trimite un comentariu

sus