Skip to main content

”Hell’s Kitchen”, porție dublă pe 2 și 3 decembrie. Iadul Bucătarilor de la Antena 1 se întâlnește mâine cu MasterChef

 

Hell's KitchenAntena 1 difuzează pe 2 și 3 decembrie două ediții ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, de la 20.30. Astfel, show-ul de la Antena 1 va intra mâine în confruntare directă cu "MasterChef", de la Pro TV.

Publicitate

Menționăm că, pentru o săptămână, Pro TV și-a mutat emisiunea culinară de luni seara în ziua de marți, dat fiind faptul că postul lansat de Adrian Sârbu în 1995 împlinește astăzi 19 ani și are un program special.

În locul emisiunii Hell's Kitchen, Antena 1 a programat în această seară, de la 20.30, show-ul Te cunosc de undeva. Iar Pro TV înlocuiește emisiunea culinară din această seară cu filmul "Avatar", regizat de James Cameron.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Avatar e un film artistic asa cum is eu popa.e un kitch pentru redusi care cred ca un film este bun daca e plin de efecte speciale
  • Ce ceapa și-au luat.. Ce ceapa :)))
    Chef Scarlatescu sia lansat o producție proprie de Mici pe care am observat-o la auchan iar Dumitrescu o producție de sendviș..
    Ma întreb oară cat de mult ar fi avut de castigat daca rămâneau la ProTv ?
  • Astazi este ziua lor...si ca urmare au un program mai special, cu un film artistic mai special.
    Ca urmare, au scos Master Chef-ul din program...asa au facut si martea trecuta, cind au difuzat un meci amical international al Romaniei.

Trimite un comentariu