Skip to main content

Larisa Petrini părăsește Saatchi&Saatchi PR, care va deveni Centrade. Conducerea agenției va fi preluată de Radu Florescu. Ce va face Petrini

 

Larisa PetriniLarisa Petrini părăsește Saatchi & Saatchi Public Relations, după doisprezece ani de colaborare cu agenția.

Publicitate

În locul ei, la conduere va rămâne Radu Florescu, care va coordona echipa și clienții din perspectiva strategică sub Centrade PR, noul brand sub care agenția și întreaga echipă de consultanți vor funcționa din ianuarie 2015.

Larisa Petrini renunță la domeniul comunicării pentru cel al sănătății holistice și al nutriției integrative, de care se declară foarte pasionată.

Despre Larisa Petrini

  • Larisa Petrini are o experiență de peste 14 ani în domeniul comunicării și s-a alăturat echipei Saatchi & Saatchi în 2003.
  • Între 2008 și 2014 a condus operațiunile de Public Relations și Corporate Social Responsibility ale grupului din poziția de Managing Partner al Saatchi & Saatchi PR.
  • De-a lungul carierei, și-a dezvoltat expertiza în Personal Branding, Managementul Reputației și Comunicare de Criză.
  • Este activ implicată în proiecte sociale si educaţionale în calitate de profesor, consultant sau membru în board-ul executiv al unor importante organizații printre care CROS, AIESEC sau The European Nature Trust.
  • În prezent, este Health & Wellbeing Coach certificată de Institute of Integrative Nutrition din New York si ambasador Jamie Oliver pentru Food Revolution Day în România.

Ce spune Larisa Petrini despre plecarea de la Saatchi&Saatchi:

”Saatchi & Saatchi PR a însemnat pentru mine o familie frumoasă, plină de energie pozitivă și oameni dragi. Sunt mândra de echipa pe care o las în urmă și campaniile curajoase, premiate pe podiumul celor mai prestigioase festivaluri de comunicare din lume. E timpul pentru o nouă călătorie, de data asta în domeniul sănătății holistice și al nutriției integrative, de care sunt foarte pasionată”, a declarat Larisa Petrini.

Radu Florescu:

”Larisa se îndreaptă spre un nou domeniu și sunt foarte încrezător că se va bucura de același success. În ultima perioadă m-am implicat mai mult în PR, așa că voi prelua bucuros conducerea companiei Centrade PR, a echipei și portofoliului de clienți’, a declarat Radu Florescu.

Citește și:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Cu siguranta nu este "obosita" de prostie si incultura ca tine,daca ai avea numai un sfert din pregatirea ei ti-ar aplauda urechile.
    Stai flex "ariciule"...ca te ingroapa in stiinta.

Trimite un comentariu