Skip to main content

Mâine e ultima zi de Suleyman Magnificul la Kanal D

 

Suleyman_Magnificul_libertateaDupa difuzarea a patru sezoane, 154 de episoade și înregistrarea unor audiențe foarte bune pentru Kanal D, mâine seară are loc deznodământul serialului Suleyman Magnificul.

Publicitate

În locul serialului-fenomen, Kanal D va difuza “Yaman” (titlul original: Med Cezir), începând de vineri, 12 decembrie.

Ultimul episod din Suleyman va rula de la ora 20.00 pe postul Kanal D. Televiziunea deținută de trustul Dogan este cea care a dat tonul serialelor turcești, Pro TV fiind printre cei care au preluat acest trend cu "Trandafirul negru", din toamna acestui an.

Primul episod al serialului Suleyman Magnificul a fost difuzat de Kanal D pe 10 septembrie 2012.

Succesul producției a avut un impact puternic socio-cultural asupra românilor, influența otomană ajungand în domenii foarte variate.

Au fost lansate linii vestimentare si bijuterii de influenta otomana, o serie de edituri au venit pe piață cu oferte de cărti despre Suleyman și Hurrem.

AUDIENȚE. Suleyman a fost cel mai urmărit serial în 2013, cu peste două milioane de telespectatori pe episod, potrivit unei analize publicate de Paginademedia.ro AICI.

Anul trecut, serialul de pe Kanal D a ținut primul loc în clasamentul la nivel național și cel urban. Lucrurile nu stau la fel și pe segmentul comercial, unde primul loc a aparținut serialului românesc, Las Fierbinți.

Suleyman Magnificul a avut, la fiecare episod, puțin peste două milioane de telespectatori, dintre care 1,2 milioane erau din mediul urban.

Și în 2012 serialul turcesc s-a aflat în topul audiențelor, dar pe locul doi, după Las Fierbinți.

  • Cea de-a doua serie a comediei Las Fierbinți a avut în fiecare episod o medie de 1,7 milioane de telespectatori pe minut, dintre care 920.000 de persoane erau din mediul urban.
  • Locul al doilea a fost al serialului turcesc Suleyman Magnificul, de la Kanal D, care a fost urmărit de peste 1,4 milioane de privitori, dintre care 875.000 de persoane erau din orașe.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Sully are noroc ca nu se suprapune decât parțial peste meciul Stelei din Europa League. Ar fi fost interesant să ne spuneți în articol cu cine ”concurează” Sully în intervalul orar 20.00 - 22.00.

Trimite un comentariu