Skip to main content

Pro TV va difuza un episod special din Las Fierbinți. Fierbințenii se vor bate cu finaliștii X Factor

 

Bobo si Giani la masa de CraciunA doua zi de Craciun, Bobiță, Celentano, Ardiles și restul personajelor din Las Fierbinți vin cu un episod dedicat sărbătorilor de iarnă.

Publicitate

Personajele s-au pregatit pentru Crăciun, comandând în ultimul moment un porc pentru cina festivă. În același episod, primarul primește ordin să organizeze un spectacol special de Crăciun.

Episodul special din Las Fierbinți, care va avea o durată de două ore, va fi difuzat de Pro TV pe 26 decembrie, de la ora 20.30.

CONFRUNTARE. Personajele din Las Fierbinți se vor confrunta direct, în primele două ore, cu finaliștii talent-show-ului X Factor. Marea finală a emisiunii de la Antena 1 se va încheia în jurul orei 1.00.

Pro TV a difuzat și în 2012 un astfel de episod special, în ziua Crăciunului, cu care a reușit să fie lider de audiență, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Episodul de acum doi ani a avut o audiență medie de 2,3 milioane de telespectatori din toată țara, în fiecare minut al serialului. Dintre aceștia, 1,1 milioane de persoane erau din mediul urban.

AUDIENȚE. Pro Tv a difuzat pe 13 noiembrie 2014 ultimul episod din sezonul șase al serialului Las Fierbinți. Povestea din Fierbinți va continua și cu sezonul șapte.

Serialul Las Fierbinți de la Pro TV a fost cel mai urmărit în luna noiembrie. Serialul de comedie a fost urmat de două producții turcești de la Kanal D.
Serialul Pro TV, Las Fierbunți, ajuns la final luna trecută, a avut o medie de 902.000 de persoane pe minut, la nivel urban, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu