Skip to main content

Pro TV va difuza un episod special din Las Fierbinţi. Fierbinţenii se vor bate cu finaliştii X Factor

 
Bobo si Giani la masa de Craciun
Bobo si Giani la masa de Craciun

Bobo si Giani la masa de CraciunA doua zi de Craciun, Bobiţă, Celentano, Ardiles şi restul personajelor din Las Fierbinţi vin cu un episod dedicat sărbătorilor de iarnă.

Publicitate

Personajele s-au pregatit pentru Crăciun, comandând în ultimul moment un porc pentru cina festivă. În acelaşi episod, primarul primeşte ordin să organizeze un spectacol special de Crăciun.

Episodul special din Las Fierbinţi, care va avea o durată de două ore, va fi difuzat de Pro TV pe 26 decembrie, de la ora 20.30.

CONFRUNTARE. Personajele din Las Fierbinţi se vor confrunta direct, în primele două ore, cu finaliştii talent-show-ului X Factor. Marea finală a emisiunii de la Antena 1 se va încheia în jurul orei 1.00.

Pro TV a difuzat şi în 2012 un astfel de episod special, în ziua Crăciunului, cu care a reuşit să fie lider de audienţă, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Episodul de acum doi ani a avut o audienţă medie de 2,3 milioane de telespectatori din toată ţara, în fiecare minut al serialului. Dintre aceştia, 1,1 milioane de persoane erau din mediul urban.

AUDIENŢE. Pro Tv a difuzat pe 13 noiembrie 2014 ultimul episod din sezonul şase al serialului Las Fierbinţi. Povestea din Fierbinţi va continua şi cu sezonul şapte.

Serialul Las Fierbinţi de la Pro TV a fost cel mai urmărit în luna noiembrie. Serialul de comedie a fost urmat de două producţii turceşti de la Kanal D.
Serialul Pro TV, Las Fierbunţi, ajuns la final luna trecută, a avut o medie de 902.000 de persoane pe minut, la nivel urban, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • beznavicius beznavicius
    Si ce audienta a avut Visuri la cheie?
  • geo geo
    Cred ca Protv-ul va pregati un program cu totul si cu totul special cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun, și îi va ”rupe” cu filme tari pe anteniști.

Trimite un comentariu

sus