Skip to main content

REALITY SHOW. Pro TV va face o emisiune în Africa de Sud: I’m a celebrity, get me out of here

 

Screen shot 2014-12-08 at 3.02.12 PM

Publicitate

UPDATE. Pro TV anunță că emisiunea despre care Paginademedia.ro a scris în exclusivitate va rula cu numele Sunt celebru, scoate-mă de aici! și că se va filma timp de 21 de zile, într-o zonă amenajată în munți, la 400 de km de Johannesburg. Conncurenții, 12 vedete, vor fi permanent filmați. Comunicatul Pro TV, în articol.

REALITY SHOW. Pro TV va filma o emisiune în Africa de Sud. Postul TV pregătește varianta românească a formatului internațional I’m a celebrity, Get me out of here, iar filmările vor fi făcute în Africa de Sud.

Postul de televiziune a discutat deja cu mai multe vedete care ar urma să participe la viitorul show de televiziune.

I'm a Celebrity...Get Me Out of Here! este un format britanic în care participă vedete care trebuie să supraviețuiască în condiții dificile.

Emisiunea a fost produsă inițial de ITV în 2002 și a ajuns la sezonul cu numărul 14.

Producția a ajuns în Statele Unite în 2002, la postul ABC, care a avut un singur sezon. În 2009, emisiunea a fost reluată de NBC tot pentru un sezon.

Mai multe vedete lasă în urmă viața lor luxoasă, pentru câteva săptămâni în junglă. Ele trebuie să treacă printr-o serie de probe care, în formatul din Marea Britanie, implică, printre altele, șerpi și păienjeni. Concursul se face pe bază de eliminare, telespectatorii fiind cei care decid, prin intermediul sms-urilor, pe cine vor să vadă mai departe în concurs. Marele câștigător este proclamat Regele/Regina junglei.

PRO TV, comunicat oficial: Emisiunea va fi dată în Prime-Time. 21 de zile în Africa de Sud

Pro TV anunță că emisiunea se va numi Sunt celebru, scoate-mă de aici! și că se va filma timp de 21 de zile, într-o zonă amenajată în munți, la 400 de km de Johannesburg. Conncurenții, 12 vedete, vor fi permanent filmați.

Din comunicatul Pro TV:

Emisiunea va intra în grila PRO TV la începutul anului 2015 cu titlul “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și va fi difuzată zilnic în prime-time, fiind în primul rând un test de supraviețuire pentru 12 vedete care trebuie să lase deoparte stilul de viață somptuos pentru o experiență extremă în unul dintre cele mai neprimitoare locuri – jungla.

Pentru 21 de zile, vedetele participante vor pleca în Africa de Sud, într-o tabără amenajată în munți, la peste 400 de km de Johannesburg, într-o zona total izolată de lumea exterioară. Câștigătorul show-ului va primi titlul de Rege sau Regina a Junglei, iar acesta va fi desemnat în funcție de voturile publicului.

“Ne dorim să oferim telespectatorilor un experiment social spectaculos, un nou format de top care va revoluționa televiziunea din România. Show-ul promite o experiență intensă, ce va depăși bariera ecranului și va intra zilnic în casele românilor. Creativitatea este una din valorile principale ale PRO TV, care a inovat întotdeauna, având atitudine îndrăzneață și inițiativă în tot ceea ce face, iar anul 2015 va fi marcat de noi premiere și show-uri care subliniază aceste valori”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

În perioada petrecută în junglă, toți participanții vor fi filmați în permanență. Vedetele trebuie să doarmă sub cerul liber, să facă duș folosind cascada din apropiere, să renunțe la orice fel de contact cu lumea exterioară și la tabieturile care de obicei le fac viața atât de plăcută. Ei vor fi nevoiți să se adapteze condițiilor austere din jungla africană îndeplinind sarcini zilnice pentru a-și asigura supraviețuirea atât a lor, cât și a celorlalți participanți.
Sarcinile zilnice sunt de fapt probe extreme, în care vedetele trebuie să se confrunte cu cele mai mari fobii ale lor, să își depășească în general limitele fizice și psihice. Fiecare probă câștigată aduce cu sine porții de mâncare pentru concurenți, ei având asigurate doar două alimente: fasolea și orezul, primite periodic. Vor exista și alte tipuri de probe, mult mai comice, în urma cărora se obțin în special delicatese.

“PRO TV își invită telespectatorii la un eveniment special on-air, încărcat de emoții, distracție și surprize. Acest show este unul din cele mai mari formate de reality, cu multe sezoane de succes apreciate de telespectatori din întreaga lume. PRO TV demonstrează încă o dată curajul de a-și asuma o producție cu un asemenea nivel de complexitate și cu o valoare adăugată ridicată. Avem o echipă de producție formată din adevărați profesioniști, pregătiți să gestioneze responsabilitatea producției acestui format de amploare. Mai mult decât un show de televiziune, telespectatorii vor primi divertisment zilnic, distracție, emoție si tensiune”, a declarat Melanie Triebel, Head of Production PRO TV.

Publicul este singurul care hotărăște, prin vot, cine pleacă și cine rămâne în show, în funcție de preferințe. De asemenea, în primele episoade, tot publicul este cel care votează concurentul care îndeplinește sarcina zilnică. Pe măsura ce show-ul avansează, concurenții încep să fie eliminați, unul singur rămânând câștigător și primind titlul de Rege sau Regină a junglei.

“I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here!” este un format ITV Studios, distribuit internațional de ITV Studios Global Entertainment. Reality-show-ul a fost lansat în 2002 în Marea Britanie, și apoi preluat cu succes în mai multe țări din Europa, precum Franța, Germania, Ungaria, Norvegia, Suedia, dar și în Statele Unite și India.

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • De curand am urmarit acest program de televiziune in varianta ungureasca si mi-a placut .A fost cel mai urmarit program de seara .
  • Ce rost are să mai cheltuie atâţia bani ducându-se până în Africa de Sud? Să le dea salariul minim pe economie şi să-i lase să se descurce o lună, în orice oraş din România. Să vezi atunci reality-show!!
  • Nu cred ca tot Prime-Time-ul Pro tv va fi ocupat de aceasta emisiune,oricum va fi interesant de vazut cum vor organiza grila.De la 22:30 nu cred ca va fi deoarece Stirile Pro tv de la ora respectiva sunt pe primul loc pe comercial.
  • Ar trebui cooptate așa vedete ca Cabral, Kamara , Vîrciu (pt sare și piper) etc., deoarece nu cred că persoane de genul Biancăi Drăgușanu ar accepta să participle într-o astfel de emisiune
  • am vazut dupa ca scrie prime time, dar am vazut apoi si stirea cu celelalte reality showuri, care chiar daca nu ii vor lua locul inca lui Maruta, raman un pericol pentru acesta, fiindca daca ele vor performa mai bine Maruta va fi cel putin mutat.
  • tot aflu lucruri noi. in general formatul este difuzat in UK de 6 ori pe saptamana, timp de 3 saptamani. doua episoade au o ora, 4 episoade au o ora jumatate. Protv are tupeu daca isi ocupa prime timeul de la 20:30 cu emisiunea asta. sunt sigur ca vor fi cel putin 3 saptamani interesante pe paginademedia.
  • Nu cred ca este pe invervalul emisiunii La Maruta,in comunicat precizandu-se ca este programata in Prime-Time.Pe Maruta sigur il vor schimba,cred ca se va incerca ceva nou pe intervalul acela,foarte probabil sa fie in intervalul 17:30-19:00 reality-ul acela cu povesti de familie
  • Vedeta e o persoana cunoscuta intr-un spatiu definit. Asta cu nu vem vedete e o prostie. Problema nu e ca nu avem vedete, ci ca au ajuns sa fie astea.

Trimite un comentariu