Skip to main content

RCS anunță oficial preluarea posturilor Pro FM, InfoPro, Music FM și Dance FM

 

Foto: GazetadeCluj.ro
Foto: GazetadeCluj.ro

Publicitate

Posturile ProFM, InfoPro, Music FM si Dance FM vor trece în portofoliul RCS&RDS, potrivit unui anunț oficial al companiei. Comunicatul RCS vine la o zi după ce paginademedia.ro a anunțat în exclusivitate, AICI, tranzacția dintre compania de cablu și Central European Media Enterprises (compania - mamă a Pro TV).

Tranzacția dintre grupul RCS & RDS și Central European Media Enterprises a fost supusă aprobării Consiliului Național al Audiovizualului, mai spun reprezentanții companiei de cablu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Corespondenta posturile de radio Pro si televiziunile RCS-RDS:
  Pro FM -: U TV -: probabil noul post va fi U FM sau Digi FM, daca nu pastreaza actualul brand (aveau o licenta si pentru Digi FM):
  Info PRO -: Digi 24 -: Noul post va fi Digi 24 FM
  Music FM -: Hit Music Channel -: Hit Music FM sau va pastra actualul brand.
  Dance FM - 1Music Channel - probabil va ramane Dance FM.
 • cu MTV Romania cum mai sta treaba? Am vazut mai devreme la Protv o reclama, ceva de geul: "PROTV si ACASA prezinta concertul de revelion din Piata Constitutiei"; in anii trecuti, promo-urile Protv spuneau ca MTV si Profm prezinta concertul de revelion; cu Profm, m-a lamurit articolul, dar cu MTV cum e, a iesit/va iesi si el din grupul Pro?
 • Daca esti printre cei disponibilizati sigur ai picat testul de gramatica ;) E doar o constatare ,nu inseamna ca agreez disponibilizarile in prag de sarbatori .
 • Ca sa va faceti o ideie cum sta treaba la RDS, aflati ca au dat 10 oameni afara de la statia locala Galati, 8 de la Constanta, 8 de la Timisoara si tot asa……cam cate 10 persoane au zburat de la fiecare statie locala, restul disponibilizatilor fiind din redactia de la Bucuresti. In total, peste 100 de peroane. Se pare ca v-a urma si al doilea val de disponibilizari. Trist este faptul, ca oamenii au fost anuntati acum in prag de sarbatori. Asa ca e RCS-RDS e pe val………

Trimite un comentariu