Skip to main content

Umbre, un nou serial realizat de HBO Europe în România, va avea premiera la sfârșitul lunii

 
Umbre, un nou serial realizat de HBO Europe în România, va avea premiera la sfârșitul lunii
Umbre

UmbreNoul serial produs de HBO Europe în România, Umbre, va avea premiera pe 28 decembrie, de la ora 22:00, la HBO și pe HBO GO.

Publicitate

Primele două episoade vor fi difuzate pe HBO și pe HBO GO fără abonament, pentru toți cei care vor accesa site-ul www.hbogo.ro.

"Într-un București al contrastelor, personaje bine conturate și complexe dau viața unui scenariu veritabil", se arată într-un comunicat al HBO România.

POVESTEA SERIALULUI. Relu (Șerban Pavlu) este un om de familie. Are doi copii, o soție și o viață dublă.
Privit prin ochii familiei sale, Relu Oncescu pare un taximetrist obișnuit. Nimeni nu bănuiește că Relu lucrează ca recuperator pentru Căpitanu’, un mafiot local.

Niciuna dintre cele două lumi (a familiei și a mafiei) nu știe de existența celeilalte. Relu reușește să țină totul sub control, însă nu pentru multă vreme. După ce omoară accidental un om, el încearcă să iasă din lumea interlopă, dar nu mai gasește o cale de întoarcere. Zi de zi, secretele adunate devin din ce în ce mai apăsătoare iar minciunile încep să iasă la suprafață una câte una.

DISTRIBUȚIE. Filmul regizat de Igor Cobileanski și Bogdan Mirică, după un scenariu adaptat de Bogdan Mirică, îi are în distribuție pe: Șerban Pavlu (Toată lumea din familia noastră, Câinele japonez), Maria Obretin (Funeralii fericite, București Non-Stop), Andreea Vasile (De ce eu?, Q.E.D.), Dan Hurduc (În derivă, Domestic), Mădălina Craiu (Blu, Poarta Albă), Gabriel Huian (Principii de viață, Marilena de la P 7), Doru Ana (După dealuri, Visul lui Adalbert), Dorel Vișan (Balanța, Despre oameni și melci), Ștefan Velniciuc (Frații Jderi, Șobolanii roșii), Sergiu Costache (Domestic, Funeralii fericite), Andi Vasluianu
(Rămâi cu mine, Despre oameni și melci), Gabriel Spahiu (Visul lui Adalbert, Lampa cu căciulă, Toată lumea din familia noastră), Diana Cavallioti (O vară foarte instabilă, Întâlniri încrucișate), Sorin Cociș (Domestic, La urgență). Imaginea filmului este semnată de Andrei Butică.

Carmen Harabagiu, Country Manager HBO România:

“Noul serial HBO Europe, Umbre, este cel mai complex proiect realizat până acum de compania noastră în România. Producția este extrem de îndrăzneață, calitatea este impecabilă, iar spectatorii vor avea parte de o realizare cinematografică memorabilă care vibrează de autenticitate, în interpretarea unor actori extrem de talentați.”, a declarat Carmen Harabagiu, Country Manager HBO România.

Acest proiect îi are ca producători pe Wayne Henry (HBO Europe), Dragoș Vîlcu (Multi Media Est), producători executivi HBO fiind Antony Root și Carmen Harabagiu. Aurelian Nica este line producer din partea HBO, iar Valentin Antohi este line producer Multi Media Est.

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • o sa fie foarte bun!precedentele doua seriale hbo romania au fost de calitate.nu o sa aiba audienta mare pentru ca romanul tot la reluarile de filme de la protv o sa se uite

Trimite un comentariu