Skip to main content

VIDEO. Tânărul care a cântat la pian imnul României în gara din Amsterdam a refuzat să apară la Antena 3

 

Screen Shot 2014-12-04 at 11.02.57 AMTânărul care a interpretat la pian imnul României în Gara Centrală din Amsterdam a refuzat invitația Antenei 3, de a apărea, pe 1 Decembrie, în emisiunea lui Mihai Gâdea, potrivit unui anunț făcut pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Valentin Astănculesei a scris pe pagina sa de Facebook că a refuzat să apară la Antena 3, în ciuda faptului că părinții săi “nu și-ar mai fi încăput în pene de bucurie” dacă l-ar fi văzut la televizor, scrie Realitatea.net.

Tânărul a mai scris că nu a acceptat invitația pentru că nu este un simpatizant al antenelor, “cu atât mai puțin a lui Gâdea”.

“Sunt copleșit de atâtea mesaje, vă mulțumesc frumos! N-am televizor și nu știu ce emisiuni sau știri mai sunt, dar știu de la voi că am apărut azi la știri datorită share-urilor voastre și vă multumesc! Am primit câteva mesaje din partea unor oameni din media, iar într-unul din ele am fost invitat astăzi (n.r. de 1 Decembrie) la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea. Mi-au vorbit frumos, și mi-au pus la dispoziție și un pian și cu toate că părinții mei nu și-ar mai fi încăput în pene de bucurie dacă m-ar fi văzut pe ecran, i-am refuzat. Nu sunt un simpatizant al antenelor, cu atât mai puțin al domnului Gâdea și consider că am luat cea mai bună decizie”, a scris tânărul Valentin Astănculesei, pe pagina sa de Facebook.

Tânărul a devenit cunoscut în mediul virtual, după ce pe rețeaua de socializare Facebook a apărut un filmuleț în care Valentin Astănculesei interpreta la pian imnul național al României, Deșteaptă-te, române!, în Central Station din Amsterdam.

În timpul interpretării sale, mai mulți olandezi s-au oprit pentru a-l asculta și acompania pe tânărul Valentin Astănculesei.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • Un gest penibil facut de un individ care parea cu capul pe umeri dupa fapta din gara din Amsterdam. Pacat de gestul acela frumos ca a sfarsit prin a fi jalnic.
 • Superb ceea ce a facut in gara din Amsterdam. Superb! Si de-a dreptul magnific raspunsul pe care l-a dat lui Gadea. Tinerii cu minte nu fac parte din publicul tinta al antenistilor ;)
 • Nu trebuie sa ai televizor ca sa stii ce mizerii apar la Antena 3, ca e suficient sa intalnesti oameni care-s spalati pe creier de aceasta latrina mediatica, ca sa-ti dai seama ca acolo nu-i de tine, daca te consideri om serios.
 • Ceva nu se leaga in logica tanarului...
  El zice: N-am televizor și nu știu ce emisiuni sau știri mai sunt
  Tot el zice: Nu sunt un simpatizant al antenelor, cu atât mai puțin al domnului Gâdea

  Tare as fi curios cum a reusit domnul tanar sa isi formeze o opinie in legatura cu Gadea si antenele lui.

  In rest, doar un comentariu ...probabil ca a facut ceea ce a facut pentru ca asa i-a venit, nu pentru ca si-ar fi dorit neaparat sa apara la televizor.

Trimite un comentariu