Skip to main content

Antena 1 va avea jurnal cu ştiri din show-biz sâmbăta şi duminica de la 20.00. Liviu Vârciu va fi prezentator

 
liviu varciu
liviu varciu

liviu varciu

Publicitate

Antena 1 face schimbări în program din acest weekend. Postul va avea pe tronsonul 20.00 - 20.30, ocupat până acum de episoade din Mr Bean, un program cu ştiri din show-biz, Star News.

Emisiunea, care va debuta de la 31 ianuarie, va fi prezentată de Liviu Vârciu, anunţă postul de televiziune.

Programul Star News este pus la bătaie cu ştirile din Sport şi Meteo, de la Pro TV.

Liviu Vârciu va invita vedetele să încerce pentru o zi sa intre in pielea unui paparazzo, să vadă dacă şi-ar putea câştiga existenţa astfel, să vadă dacă sunt în stare să descopere un subiect despre personajul care le va fi indicat chiar de el (Liviu Vârciu).

„De ani de zile sunt în vizorul pararazzi-lor şi al presei mondene, dar acum a venit rândul meu să fiu cu ochii pe tot ce se întâmplă în lumea mondena. Cine cu cine, de ce, cum, unde, când, în ce fel, vom răspunde la toate aceste întrebări şi vom vedea împreună ce se întâmplă în viaţa persoanelor publice”, a declarat Liviu Vârciu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • smiley_tgv smiley_tgv
    Varciu cate formate de emisiuni a „ingropat” la Kanal D? Mai stie cineva numarul exact? :))
    Maine poimaine se bate si asta cu pumnul in piept ca el are o cariera in televiziune... Singurul plus din „cariera” sa este piesa aceea (Ochii tai) de pe urma careia a ciugulit vreo 10-15 ani...
  • Tavy Tavy
    Nici macar nu a inceput emisiunea iar noi ne dam cu parerea...
    Da, ne dam cu parerea pentru ca stim valoarea "starului"..
    Cu siguranta v-a fi o emisiune regizata...aiurea....
  • danaaa danaaa
    d-aia antena 1 are vocatia locului 2
  • Radu Radu
    S-ar putea sa ia fata Pro-ului pt ca practic se va bate un tronson tabloid cu alt tronson tabloid caci jurnalul de sport de la ProTv nu mai are nici o legatura cu sportul de ani de zile. E jurnal de sport doar cu numele, in fapt e un ghiveci tabloid fara nici o legatura cu informatiile de gen. Cu alte cuvinte, depinde cine va fi mai penibil iar ala mai penibil va castiga, evident.
  • Iulian Iulian
    Va dati cu parerea si emisiunea nici nu a inceput.. Mda, asa-i romanu! Crede ca totul e copiat, si doar ProTV este original.. Voi daca va duceti in America o sa ziceti ca tot ProTV este original si aia l-au copiat. vai de viata romanilor.
  • adi adi
    Kanal D nu a stiut cum sa scape mai repede de acest clovn iar Antena l-a luat de bun. Sa nu mai mire pe nimeni ca Antena 1 a ajuns pe locul3!
  • Andreea Andreea
    Foarte proasta alegere fara suparare. Daca reducerea de personal inseamna sa plece lume de calitate si sa vina amatori total lipsiti de profesionalism. atunci Antena nu merge in dorectia potrivita.
  • un cetatean un cetatean
    PCR -pile, cunoștințe, relații. Nu vă mai mirați. Să vedeți cum trec acum unii șoferi la camera din cauză că se fac reduceri de personal.
  • alex alex
    Rectific ( am uitat ca sambata si duminica nu e este difuzat serialul turcesc
  • alex alex
    N-are nici o sansa sa se bata pe acelasi tronson cu stirile din sport si rubruca meteo si mai ales cu serialul de pe Acasa
  • iulia1 iulia1
    Varciu prezentator la un asa zis program de 'stiri" mondene ? Cred ca cei de la Antene nu au oameni pregatiti la RU de au ales terminatul acesta.

Trimite un comentariu

sus