Skip to main content

Antena 3 și Oana Stancu au pierdut un proces cu tatăl lui Horia Georgescu, șeful ANI. Daunele sunt de 10.000 de lei

 
Antena 3 și Oana Stancu au pierdut un proces cu tatăl lui Horia Georgescu, șeful ANI. Daunele sunt de 10.000 de lei
Oana Stancu

Oana Stancu
Instanța Tribunalului București i-a dat câștig de cauză lui Marian Georgescu, tatăl lui Horia Georgescu (șeful ANI), într-un proces cu Antena 3 și Oana Stancu. Decizia este definitivă, iar cei doi pârâți trebuie să-i plătească lui Marian Georgescu daune morale de 10.000 de lei, potrivit sentinței publicate pe site-ul Portalul Instanțelor de Judecată.

Publicitate

Daunele morale au scăzut serios față de decizia primei instanțe, de la Judecătoria Sectorului 1, care decisese, în februarie 2014, că Antena 3 și Oana Stancu trebuie să-i plătească tatălui lui Horia Georgescu 20.000 de euro.

Ce spune decizia Tribunalului București: 

Admite recursul. Modifică în parte sentinţa civilă recurată, în sensul că: Obligă pârâţii la plata în solidar a sumei de 10 000 lei reprezentând daune morale către reclamant. Menţine în rest dispoziţiile sentinţei civile. Irevocabilă.

Pe de altă parte, Oana Stancu și Antena 3 au câștigat un alt recurs intentat de președintele Agenției Naționale de Integritate, Horia Georgescu.

Hotărârea a fost comunicată pe 30 decembrie 2014 și nu este definitivă. Horia Georgescu a deschis procesul în urma dezvăluirilor făcute de Oana Stancu la Antena 3, în 2012, care arătau că Horia Georgescu nu își putea justifica propria avere, au anunțat reprezentanții Antenei 3.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Oana ..sa vedeti cata greutate o sa ia in urmatorii 3 ani....Daca nu-i place comentariul meu.....Ciuvica sa o linisteasca.

Trimite un comentariu