Skip to main content

Antena 3 şi Oana Stancu au pierdut un proces cu tatăl lui Horia Georgescu, şeful ANI. Daunele sunt de 10.000 de lei

 
Oana Stancu
Oana Stancu

Oana Stancu

Instanţa Tribunalului Bucureşti i-a dat câştig de cauză lui Marian Georgescu, tatăl lui Horia Georgescu (şeful ANI), într-un proces cu Antena 3 şi Oana Stancu. Decizia este definitivă, iar cei doi pârâţi trebuie să-i plătească lui Marian Georgescu daune morale de 10.000 de lei, potrivit sentinţei publicate pe site-ul Portalul Instanţelor de Judecată.

Daunele morale au scăzut serios faţă de decizia primei instanţe, de la Judecătoria Sectorului 1, care decisese, în februarie 2014, că Antena 3 şi Oana Stancu trebuie să-i plătească tatălui lui Horia Georgescu 20.000 de euro.

Ce spune decizia Tribunalului Bucureşti: 

Admite recursul. Modifică în parte sentinţa civilă recurată, în sensul că: Obligă pârâţii la plata în solidar a sumei de 10 000 lei reprezentând daune morale către reclamant. Menţine în rest dispoziţiile sentinţei civile. Irevocabilă.

Pe de altă parte, Oana Stancu şi Antena 3 au câştigat un alt recurs intentat de preşedintele Agenţiei Naţionale de Integritate, Horia Georgescu.

Hotărârea a fost comunicată pe 30 decembrie 2014 şi nu este definitivă. Horia Georgescu a deschis procesul în urma dezvăluirilor făcute de Oana Stancu la Antena 3, în 2012, care arătau că Horia Georgescu nu îşi putea justifica propria avere, au anunţat reprezentanţii Antenei 3.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Pentru Ion nume de sluga Pentru Ion nume de sluga
    Cum de ai curajul sa mai postezi cand vezi ca stapanii tai se TOARNA intre ei ? ANI nu stia de averea ilicita a urmatorilor : Udrea, Bica, Videanu, Berceanu, Basescu...etc ?
  • Ion Ion
    Oana ..sa vedeti cata greutate o sa ia in urmatorii 3 ani....Daca nu-i place comentariul meu.....Ciuvica sa o linisteasca.

Trimite un comentariu

sus