Skip to main content

Camelia Voiculescu, mesaj către angajații Antenelor: „Aș vrea să vă pot spune că 2015 va fi un an bun”

 
Camelia Voiculescu, mesaj către angajații Antenelor: „Aș vrea să vă pot spune că 2015 va fi un an bun”
Camelia Voiculescu

Camelia Voiculescu"Aș vrea să vă pot spune că 2015 va fi un an bun (...) 2014 nu a fost un an ușor. Am trăit speranță, emoție, revoltă, cea mai extinsă gamă de sentimente pe care le poate avea un om. (...) Am apreciat solidaritatea voastră și capacitatea de a da mai mult în situații limită", spune Camelia Voiculescu, președintele trustului Intact, într-un mesaj trimis angajaților trustului.

Publicitate

CONTEXT. Reamintim că, în luna august a anului trecut, Curtea de Apel a decis condamnarea la 10 ani de închisoare a tatălui său, Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact.

„Ce este de făcut? Muncă, implicare și rezultate. Ne cunoaștem bine – mergem înainte!”, le-a transmitea Camelia Voiculescu angajaților, la momentul respectiv (8 august 2014), după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, mesajul Cameliei Voiculescu către angajații trustului Intact, la început de an.

"Dragi colegi,

Prin orice încercare aș trece, revin mereu la aceeași vorbă a mamei mele și anume că toate situațiile dificile îți deschid drumuri despre care nu știai că există.

2014 nu a fost un an ușor. Am trăit speranță, emoție, revoltă, cea mai extinsă gamă de sentimente pe care le poate avea un om.

Știu că mulți dintre voi ați resimțit o parte din aceste trăiri. Am apreciat solidaritatea voastră și capacitatea de a da mai mult în situații limită.

Aș vrea să vă pot spune că 2015 va fi un an bun. Știți însă foarte bine că acest lucru depinde de noi toți.

Cunoscându-vă cum sunteți, curajoși, creativi, generoși, uniți, pasionați de ceea ce faceți, știu că vouă vă stă în putere să faceți din 2015 un an mai bun.

Acest grup a rezistat de-a lungul anilor și a făcut performanță nu doar prin profesionalism, ci și prin convingerile noastre comune, cum ar fi onestitatea, moralitatea și, nu în ultimul rând, respectul.

Și vă mulțumesc pentru asta."

Citește și:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • Du-te si te culca! Inca pe AcasaGold apar telenovele, iar pe ProCinema filme vechi. Iar pe Acasa, singurele telenovele sunt "Ingeri pazitori" si "Puterea Destinului", in rest, prafuituri! Iar cat despre ProTV, da, poate a adus el formate originale, dar le-a adus cu ajutorul TimeWarner - cel ce detine peste 50% din CME(mama PRO TV)
 • Stii melodia aia? Vise, vise care tot mai dor, vise spuse prea usor, dar sunt doar niste vise.. Kanal D nu va ajunge niciodata pe locul 2 atata timp cat este ProTV si Antena 1. Hai ca poate intr-o seara mai ajung, dar in rest stau pe 3/4.
 • din pacate A3 o sa ia drumul Realitatii...la groapa...
  1. nu exista manager bun - calificat
  2. sunt foarte multi angajati pe pile si fara valoare
  3. nimeni nu se mai uita la performanta, doar la calitate
  4. oamenii sunt storsi psihic si fizic de valurile trecute...
 • dan/dana sau dandana;): Crezi ca o diploma tine loc de caracter?!....
  Multe din exprimarile tale: "Piata e plina de „profesionisti” de aceea nivelul televiziunilor e unde e deci e bine ca se mai fac niste curatari. Toti trebuiau inainte sa faca o scoala, nu sa evolueze pe genunchi, minciuna nu merge la nesfarsit.", "intoarceti-va la meseriile de pe diploma", ma pun pe ganduri...
  Nivelul scazut al productiilor de televiziune se datoreaza, in primul rand, faptului ca sunt conduse de oameni, care nu au mai nimic in comun nici cu media, nici cu marketingul, asa ca, pana sa devina presa o forta in Romania, va mai curge desula apa pe Dambovita si nu numai...
 • dan: Prietenii tai din INTACT Media Academy, ex-ministrul Educatiei Ecaterina Andronescu, care bocea prin studiouri de grija celor picati la Bac, falsii Doctori Victor Viorel Ponta, Lia Olguta Vasilescu si alti ilustri potlogari au umplut tara de falsi profesionisti.
  Eu zic sa ii lasi pe adevaratii oameni de media sa isi faca treaba si noroc bun... peste 2015 ani!
 • mile.2005
  Ce canale detin cei de la Intact: Antena 3 -post de propaganda comunista, Antena Stars -post de cocalari si c___e, Zu Tv -post pt cei fara BAC, iar cireasa de pe tort Antena 1 -post xerox prOTV.
  Ce canale detin cei de la Pro- Acasa - seriale (telenovele)- mai vedem ce mai fac altii, ProCinema-filme, AcasaGold-seriale.
 • In perioada de boom s-au facut toti necalificatii cameramani, reporteri, tehnicieni, etc. Acum ca in aproape orice domeniu care a trecut prin criza se vor face restructurari. Piata e plina de "profesionisti" de aceea nivelul televiziunilor e unde e deci e bine ca se mai fac niste curatari. Toti trebuiau inainte sa faca o scoala, nu sa evolueze pe genunchi, minciuna nu merge la nesfarsit. Pentru ei am un sfat: intoarceti-va la meseriile de pe diploma si lasati profesionistii sa se ocupe de tv.
 • Camelia, de tine si de imperiul fals construit de taica-tu se va alege praful. Ce e placut pentru mine să vad e că totul se năruie lent... Iar cofetarului Alexandrescu, cel cu care ție ți se pare că trăiești, ii vor rămâne barele de metal de care se va ține.
 • andu: Noroc cu tale. Apropos, daca te pricepi la decodari de mesaje, schimba-ti medicul de familie. Poate, te ajuta sa intelegi ce citesti....

Trimite un comentariu